- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam Zuid
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Chefs table, Seafood
- Prijsniveau
- Wat duurder
In De Pijp vindt je Maris Piper, vernoemd naar een type aardappel. Het interieur bestaat veelal uit romantische tafeltjes voor twee en knusse booths, in een chic jasje gestoken. Je kan op de kaart onder andere 15 verschillende champagnes vinden. Daarnaast een verscheidenheid aan traditionele vis- en schelpdierengerechten, vlees en seizoensfavorieten. Wil je je laten verrassen, dan kan je kiezen voor de Chef's Table, een dertiengangenmenu dat veranderd per seizoen.
Maris Piper is van de gezichten achter restaurant BREDA en Guts & Glory. In de luxe brasserie kun je plaatsnemen voor goede gerechten, maar er is ook een chef's table met een dertiengangenmenu. Wij gingen je voor.
Het team van Maris Piper heeft een recept beschikbaar gesteld voor de Paasdagen: de steak tartaar
Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De eerste aflevering is met Johanneke van Iwaarden, mede-eigenaar van The Breda Group.
In deze serie laten onze favoriete chefs hun kerstfavorieten zien. Dit keer met Johanneke van Iwaarden van Maris Piper met het recept van hun Beef Wellington
Geniet van de volgende voordelen: