Brasserie van Baerle viert haar 45-jarig jubileum, dus spreken we met eigenaresse Floor van Ede over de brasserie.
De Buik zet de leukste Omakase zaken van Amsterdam voor je op een rijtje, met voornamelijk restaurants in Centrum en Zuid waar je het menu van de chef eet.
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Amsterdam. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
Kaagman & Kortekaas aan de Sint Nicolaasstraat heeft een complete make-over gehad. De Buik nam een kijkje, een hapje en kreeg een rondleiding.
BAK aan de Oude Houthaven verrast met lunch én uitzicht op het IJ. Verfijnde gerechten, fijne wijnen en vriendelijk personeel maken de middag compleet.
Roef, de nieuwe ongedwongen gezellige bar aan de Middenweg. Je kan hier zelf je kaasplank samenstellen of verschillende gerechtjes delen.
De Buik zet tien Amsterdamse zaken op een rij waar je drie gangen voor onder de veertig euro kunt bestellen. Soms lukt dat makkelijk, soms is het puzzelen.
Als ambassadeur van de Nierstichting, weet Tim Golsteijn precies hoe hij moet koken met minder zout, maar meer smaak.
Brunch, baby! is het nieuwe evenement van Hasta la vista, baby. Elke eerste zondag van de maand kan je hier brunchen met zicht op de skyline van Amsterdam.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: