Op vakantie in eigen stad kan altijd bij deze iconische plek in het Vondelpark, uiteraard met het gezin. Je eet en drinkt er (Amsterdamse) klassiekers.
Bakkerij Mas biedt naast biologisch desembrood ook lunch met desemtosti’s, focaccia’s en koffie in Watergraafs meer
Brasserie Carstens is terug van weggeweest! Hier geniet je van de farm-to-table gerechten van chef Jeroen Bruisma begeleid door mooie (natuur)wijnen.
Voor ontspanning na inspanning ga je naar Recover. Een heerlijke plek met eerlijk eten, waar je mind &body geheel kunnen recoveren.
Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Je kunt hier terecht voor lekker café-eten en natuurlijk voor bier. Ook kan je bij Brouwerij De Prael terecht voor een rondleiding om te zien hoe het bier gemaakt wordt.
Kaagman en Kortekaas is zo'n zaak waar je je gewoon moet overgeven en erop vertrouwen dat wat ze op tafel zetten gewoon erg goed en erg lekker is.
Amsterdamse gezelligheid bij JWO in de Jordaan. Je haalt hier rond lunchtijd een broodje, maar je kunt hier ook al het lekkers mee naar huis nemen.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Geniet van de volgende voordelen: