Perry de Man heeft samen met elf chefs het kookboek Sama Sama uitgebracht. Het boek bevat recepten, maar ook de verhalen die daarachter zitten.
Met een zomerse borrel én de overhandiging van het 1e exemplaar van de Buik Magazine aan TV-chef London Loy is de 2e editie van het magazine gelanceerd.
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Rotterdam. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
Ook met een nieuwe chef in de keuken laat NOTK zien hoe zij hun wijn-spijs combinaties als geen ander kunnen neerzetten.
Tegenwoordig heeft het Heineken Gebouw in Rotterdam een nieuwe invulling gekregen. De Buik deelt wat er in én rondom het Heineken Gebouw te ontdekken is.
Drippy's is niet zomaar een burgertent. Binnen 8 maanden zijn er drie zaken en worden er Drippy Raves georganiseerd, en er zit nog veel meer aan te komen.
Meer weten over lekker en lokaal eten op je werk met Rotterdam de boer op! lees je hier.
Ook dit najaar van 2025 zet de Buik alle openingen om naar uit te kijken voor je op een rijtje. Lees hier welke je echt niet mag missen.
Bokbier heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter. Wij delen fijne Rotterdamse cafés waar bokbier wordt getapt.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: