Jullie hebben de hele zomer kunnen stemmen op jullie favoriete terras van Rotterdam. De winnaar met 443 stemmen: By Ami!
Met een zomerse borrel én de overhandiging van het 1e exemplaar van de Buik Magazine aan TV-chef London Loy is de 2e editie van het magazine gelanceerd.
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Rotterdam. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
Een nieuw kookboek, uitgebracht door vier veiligheidsregio's. Naast recepten die handig zijn in een tijd van nood, vind je ook praktische tips.
Ontdek Sumeyra in Oud-Mathenesse: een warme buurtplek vol unieke smaken in Rotterdam.
Kaapse Maria aan de Mauritsweg heeft meer in de mars dan alleen de 24 taps met bier en ciders: verrassende gerechten en een gastvrije sfeer voor iedereen.
Bij Botanero komt het beste van Rotterdam en Mexico samen. De Paloma steelt daar de show, maar de menukaart staat er harmonieus naast.
Comedor komt voort uit de Mexicaanse cantina's. Dat gevoel moet gaan ademen door het eten en drinken, maar ook door de muziek en de kunst. Opent binnenkort
De vijfde editie van de Buik Live is dit keer bij Bistrot-Bar Frère: een Franse buurtbistro die verrast met hoge kwaliteit.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: