In navolging van New York, Berlijn en Parijs kent ook Rotterdam inmiddels meerdere stadslandbouwprojecten.
7 jaar geleden werd Femke Snijders straalverliefd op Rotterdam, en de stad heeft het geweten. Ze verrijkte de stad met Picknick, Aloha Bar en Oranjebitter.
Ted Langenbach over uit eten gaan in Rotterdam, zelf koken en boodschappen doen en hoe Rotterdam zich verhoudt tot Barcelona en Berlijn.
Foodcurators zetten een product stil door het te conserveren. Zo bouwen ze hun bibliotheek van smaken.
SVH Meesterkok Edwin van Gent werkt nu als culinair adviseur bij Unilever Food Solutions en zegt: 'Je moet de klant kunnen begrijpen.'
Moni Otte en Peter Goldman spraken af één keer in de maand uit eten te gaan in een restaurant waar ze niet eerder waren. Ze zijn nu toe aan nummer 87.
DJ Pop on Acid alias Dirk Schmidt verrast zijn vrienden graag op rivierkreeftjespasta. Gaan ze in club Bahn ook eten doen, komt die misschien op de kaart.
Twee Rotterdammers dingen mee naar de uitverkiezing van Nederlandse beste barista, op 2 mei. We stellen die kanshebbers aan je voor. Vandaag Stefan Coster.
De Rotterdamse modeontwerpster Marga Weimans exposeert volgende maand in het Groninger Museum. Sarah Schulten schrijft over haar eetgewoonten op De Buik.
Geniet van de volgende voordelen: