Zo'n zeven kilo zfgevallen tijdens het World Food Festival. Het was ook hard werken voor Brenda Suijker.
‘Het klinkt allemaal heel hoogdravend, maar wij vinden dat goed brood voor iedereen betaalbaar moet zijn.' De Ondergrondse bakt zijn brood uit idealisme.
Giraffe Koffie schenken ze onder meer bij Amarone, de IJssalon (nummer 2 uit de AD koffietest) en, zoals Erik Gille al eerder meldde, bij Lokaal Espresso.
Ik wist van jongs af aan al welke richting ik op wilde. Alles wat ik gedaan heb, was ondersteunend aan mijn doel, kok worden.' Sterrenkok François Geurds.
Mo Kruisman en John Vane portretteren op De Buik de bekendste Rotterdamse chefs. Chef Lin Lun van Ono: 'als het er niet mooi uitziet is het minder lekker'.
Mo Kruisman zet haar serie portretten van Rotterdamse chefs voort met een dubbelportret van Popo en Kevin Fan van Asian Glories. 'Je moet streng zijn.'
In onze serie over het Westland als achtertuin van Rotterdam een interview met Ted Duijvestijn. Hij pioniert met luchtgedroogde tomaten, rijk van smaak.
Hij woont er dan wel niet meer, maar Mike Boddé blijft een volbloed-Rotterdammer. Hij kent ook heel veel restaurants en eethuizen in de stad van binnen.
Zaterdag en zondag is Rauwkost in de Fenixloods. Op De Buik een dubbelinterview met twee van de 22 deelnemers aan het event: Pepijn Schmeink en Yamamoto.
Lux viert zijn 25-jarig jubileum. Menig Rotterdammer noemt het als zijn/haar favoriete restaurant. Reden genoeg dus voor een uitgebreid eerbetoon.
Geniet van de volgende voordelen: