close
navigation
Bekijk 891 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Meer (6)

Auteurs

Meer (66)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Afgevallen in het Future Food House

Zo'n zeven kilo zfgevallen tijdens het World Food Festival. Het was ook hard werken voor Brenda Suijker.

Verhaal toevoegen aan favorieten De Ondergrondse bakt brood als ultieme daad van verzet

‘Het klinkt allemaal heel hoogdravend, maar wij vinden dat goed brood voor iedereen betaalbaar moet zijn.' De Ondergrondse bakt zijn brood uit idealisme.

Verhaal toevoegen aan favorieten Geen snobisme bij de koffiemakers van Giraffe

Giraffe Koffie schenken ze onder meer bij Amarone, de IJssalon (nummer 2 uit de AD koffietest) en, zoals Erik Gille al eerder meldde, bij Lokaal Espresso.

Verhaal toevoegen aan favorieten François Geurds verbindt een gerecht met een herinnering

Ik wist van jongs af aan al welke richting ik op wilde. Alles wat ik gedaan heb, was ondersteunend aan mijn doel, kok worden.' Sterrenkok François Geurds.

Verhaal toevoegen aan favorieten Lin Lun: ‘Experimenteren: Rotterdammers doen dat’

Mo Kruisman en John Vane portretteren op De Buik de bekendste Rotterdamse chefs. Chef Lin Lun van Ono: 'als het er niet mooi uitziet is het minder lekker'.

Verhaal toevoegen aan favorieten Chef Popo, streng voor zichzelf en voor zoon Kevin

Mo Kruisman zet haar serie portretten van Rotterdamse chefs voort met een dubbelportret van Popo en Kevin Fan van Asian Glories. 'Je moet streng zijn.'

Verhaal toevoegen aan favorieten Wonderen van het Westland: tomaten van Ted Duijvestijn

In onze serie over het Westland als achtertuin van Rotterdam een interview met Ted Duijvestijn. Hij pioniert met luchtgedroogde tomaten, rijk van smaak.

Verhaal toevoegen aan favorieten Eten is voor Mike Boddé even belangrijk als muziek

Hij woont er dan wel niet meer, maar Mike Boddé blijft een volbloed-Rotterdammer. Hij kent ook heel veel restaurants en eethuizen in de stad van binnen.

Verhaal toevoegen aan favorieten Yama en Pepijn: chefs uit het smoelenboek van Rauwkost

Zaterdag en zondag is Rauwkost in de Fenixloods. Op De Buik een dubbelinterview met twee van de 22 deelnemers aan het event: Pepijn Schmeink en Yamamoto.

Verhaal toevoegen aan favorieten 25 jaar Lux: De Buik blikt terug met Geertje Yntema

Lux viert zijn 25-jarig jubileum. Menig Rotterdammer noemt het als zijn/haar favoriete restaurant. Reden genoeg dus voor een uitgebreid eerbetoon.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »