close
navigation
Bekijk 871 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Meer (6)

Auteurs

Meer (65)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Sorgh & Hoop: van de Witte de With naar het winkelschap

Sandra van Houwelingen is een van de Smaakmakers van 2022. Blik mee terug en vooruit met de ondernemer achter Sorgh & Hoop.

Verhaal toevoegen aan favorieten Smaakmaker Cyla Vogel is gek op gastvrijheid

Cyla Vogel van The Slaak Hotel op de rand van het Centrum en Kralingen is een van de Smaakmakers van 2022.

Verhaal toevoegen aan favorieten Proef op de sommelier: Dennis Koopman van Héroine

In de serie Proef op de sommelier gaat wijnkenner Niels van Laatum op bezoek bij Rotterdamse Sommelier. In deze editie Dennis Koopman van Héroine.

Verhaal toevoegen aan favorieten Vanille, gember en kurkuma uit de stadskwekerij

Caroline Zeevat is de ongekroonde koningin van 'groen' Rotterdam. Ze heeft ja gezegd op het voorstel van Tropicana om daar een kwekerij te beginnen.

Verhaal toevoegen aan favorieten Twee nieuwe gezichten bij Quartier du Port

Twee nieuwe gezichten in Quartier du Port, toevallig ook man en vrouw: chefkok Ronald van Roon en gastvrouw Bianca Fellinger. 'Ik houd de basis klassiek.'

Verhaal toevoegen aan favorieten Rotterdamse meesters (3): Ad Janssen

Geboren in Noord-Brabant begon Ad Janssen zijn culinaire carrière met een opleiding brood en banket in Eindhoven. Nu de man achter het Kasteel van Rhoon.

Verhaal toevoegen aan favorieten Rotterdamse meesters (4): Edwin van Gent

SVH Meesterkok Edwin van Gent werkt nu als culinair adviseur bij Unilever Food Solutions en zegt: 'Je moet de klant kunnen begrijpen.'

Verhaal toevoegen aan favorieten Rotterdamse meesters (5): Mario Ridder

In 2006 liet Mario Ridder duidelijk weten dat hij er was: hij kookte De Zwethheul als chef-kok in de onwaarschijnlijk korte periode van 7 maanden 2 sterren

Verhaal toevoegen aan favorieten Rob Baris, aartsvader van de nieuwe Rotterdamse keuken (2)

Tweede deel van een interview met Rob Baris, waarin de aartsvader van de Rotterdamse restaurantwereld zich uitspreekt over de lokale foodscene.

Verhaal toevoegen aan favorieten Job Struijk: een groenteman met een missie

Wereldberoemd in Kralingen: groenteboer Job Struijk. Een man met heel veel liefde voor zijn vak én dus voor lekker koken met bijzondere groenten.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »