Sandra van Houwelingen is een van de Smaakmakers van 2022. Blik mee terug en vooruit met de ondernemer achter Sorgh & Hoop.
Cyla Vogel van The Slaak Hotel op de rand van het Centrum en Kralingen is een van de Smaakmakers van 2022.
In de serie Proef op de sommelier gaat wijnkenner Niels van Laatum op bezoek bij Rotterdamse Sommelier. In deze editie Dennis Koopman van Héroine.
Caroline Zeevat is de ongekroonde koningin van 'groen' Rotterdam. Ze heeft ja gezegd op het voorstel van Tropicana om daar een kwekerij te beginnen.
Twee nieuwe gezichten in Quartier du Port, toevallig ook man en vrouw: chefkok Ronald van Roon en gastvrouw Bianca Fellinger. 'Ik houd de basis klassiek.'
Geboren in Noord-Brabant begon Ad Janssen zijn culinaire carrière met een opleiding brood en banket in Eindhoven. Nu de man achter het Kasteel van Rhoon.
SVH Meesterkok Edwin van Gent werkt nu als culinair adviseur bij Unilever Food Solutions en zegt: 'Je moet de klant kunnen begrijpen.'
In 2006 liet Mario Ridder duidelijk weten dat hij er was: hij kookte De Zwethheul als chef-kok in de onwaarschijnlijk korte periode van 7 maanden 2 sterren
Tweede deel van een interview met Rob Baris, waarin de aartsvader van de Rotterdamse restaurantwereld zich uitspreekt over de lokale foodscene.
Wereldberoemd in Kralingen: groenteboer Job Struijk. Een man met heel veel liefde voor zijn vak én dus voor lekker koken met bijzondere groenten.
Geniet van de volgende voordelen: