Bar Pepito introduceert Spaanse kaasfondue, een combinatie van Zwitserse en Spaanse specialiteiten, en goed te combineren met de uitgebreide tapaskaart.
Mimoza Smashburgers introduceert een nieuwe burger: geen hamburgerbroodje, maar de paratha, een flatbread uit Zuid-Azië.
Spicy tuna roll, California maki en nigiri sake. De Buik maakte een niet te versmaden overzicht van de restaurants waar je de lekkerste sushi kan eten.
In de Markthal proef je het wintergevoel van over de hele wereld. Of je nu feest viert met samosa’s en falafel of dumplings en noedels.
Ian van Eck praat ons op de Buik bij over wijnen. Deze keer gaat het over vergeten druivenrassen die volgens hem de komende tijd het verschil maken.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over per stad de beste adressen in de buurt van toeristische hotspots.
De Buik zet alles over Fenix op een rijtje, zoals je van ons gewend bent vertellen we je uiteraard de details over de horeca.
De 10 beste, lekkerste en de meest Italiaanse restaurants van Rotterdam op een rijtje.
Rotterdam heeft een geweldig restaurantaanbod voor tapas. De Buik zet 13 van onze beste tips op een rij zodat deze bar bites je altijd goed smaken.
Rotterdam kent vele bijzondere plekken die een bezoek waard zijn voor een bezichtiging, maar je kunt er ook eten! Waar? Dat lees je hier!
De lente is begonnen en dat betekent: terrassenseizoen! De Buik zet de zonnige terrassen van Rotterdam Noord, Oost, Zuid en West op een rij.
We helpen hierbij de vraag "Waar moeten we zeker eten in Rotterdam?", voor eens en altijd de wereld uit. Lees meer over deze Rotterdamse restaurants.
Geniet van de volgende voordelen: