Zoek een restaurant op de Buik van  Den Haag
close
navigation

Restaurants

De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!

Shakshuka

Prinsestraat 73A, Den Haag Maaltijd: LunchBorrelenDiner Stadsdeel: Den Haag Centrum Keuken: Midden-OostersInternationaal Prijsniveau: Betaalbaar

6&24

Nobelstraat 13, Den Haag Maaltijd: LunchDinerBorrelen Stadsdeel: Den Haag Centrum Keuken: InternationaalNederlands Prijsniveau: Aan de prijs

Café Constant

Neptunusstraat 2, Den Haag Maaltijd: OntbijtBrunchLunchBorrelenDiner Stadsdeel: Den Haag Scheveningen Keuken: FransInternationaal Prijsniveau: Betaalbaar

de Kade

Dunne Bierkade 1A, Den Haag Maaltijd: LunchBorrelenDinerLate night Stadsdeel: Den Haag Centrum Keuken: InternationaalFrans Prijsniveau: Betaalbaar

La Rana

Stationsweg 44, Den Haag Maaltijd: BorrelenDinerLate night Stadsdeel: Den Haag Centrum Keuken: SpaansInternationaal Prijsniveau: Betaalbaar
O o Den Haag
Pazze e Pizze Rabbijn Maarsenplein 7, Den Haag
Bistrot Deux la Place Maliestraat 9, Den Haag
Umami by Han Buitenhof 46, Den Haag
Day Dream Deli Molenstraat 65A, Den Haag
Tommy's & Zuurveen Veenkade 1, Den Haag
Istana Wagenstraat 71, Den Haag
Basaal Dunne Bierkade 3, Den Haag
Sonya Keizerstraat 122, Den Haag
Maví Strandslag 6, Den Haag

Verhalen

Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Den Haag. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.

Van rechtsgeleerde tot pretzelbakker: het verhaal achter Warme Pretzel

De Buik ging op bezoek bij Warme Pretzel aan de Weimarstraat, daar waar Poolse Joanna achter het geheim van de perfecte pretzel kwam.

Uit ons magazine: interview met Maksut Aşkar

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Anatolische chef Maksut Aşkar.

Uit ons magazine: keukenprinses Julia Nona brengt Sicilië naar Den Haag

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de Siciliaanse eigenaresse en chef van Nona in Den Haag.

Culinaire bestemming: waarom BLUE Fusion Kitchen & Bar de moeite waard is

De Buik ging langs BLUE Fusion Kitchen & Bar en proefde waarom je niet per se in het centrum hoeft te eten voor een culinaire avond vol verrassingen.

Van worteltartaar tot prei in klei: culinair speelplezier bij Niven Kunz

De Buik bezocht Triptyque en beleefde een avond vol culinair speelplezier met amuses, klei, en jonge koks die gerechten aan tafel toelichten.

Luisa: Italiaans met hart en ziel in Rijswijk

Met Luisa opent chef-kok Melissa Lolli haar eigen Italiaanse restaurant in Rijswijk, waar ze laat proeven wat Italië écht is.

Agenda

Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.