We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de beste broodjes in Amsterdam.
Café Restaurant Flora: creatieve gerechten, topwijnen en panoramisch uitzicht in het ruige Haagse Energiekwartier. Een culinaire ontdekking!
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Den Haag. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
De Buik ging op bezoek bij Warme Pretzel aan de Weimarstraat, daar waar Poolse Joanna achter het geheim van de perfecte pretzel kwam.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Anatolische chef Maksut Aşkar.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de Siciliaanse eigenaresse en chef van Nona in Den Haag.
De Buik ging langs BLUE Fusion Kitchen & Bar en proefde waarom je niet per se in het centrum hoeft te eten voor een culinaire avond vol verrassingen.
De Buik bezocht Triptyque en beleefde een avond vol culinair speelplezier met amuses, klei, en jonge koks die gerechten aan tafel toelichten.
Met Luisa opent chef-kok Melissa Lolli haar eigen Italiaanse restaurant in Rijswijk, waar ze laat proeven wat Italië écht is.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: