Op 2 november vindt in de Grote Kerk in Den Haag de Sterrenproeverij plaats: een lange zondagmiddag waarop maar liefst 25 topchefs een proeverij verzorgen.
Café Restaurant Flora: creatieve gerechten, topwijnen en panoramisch uitzicht in het ruige Haagse Energiekwartier. Een culinaire ontdekking!
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Den Haag. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
Marius Wijncafé is een wijnwinkel en een gastropub in één, waar een ex-sterrenchef kookt alsof hij vrienden over de vloer heeft.
De groei die Daniel Duijster Gomero en zijn team bij Novaela bereikten, is de inspecteurs van Michelin niet ontgaan.
Bokbier heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter. Wij delen fijne Haagse cafés waar bokbier wordt getapt.
De Buik spreekt Maurice, eigenaar van het net geopende Café Parley. Dit stijlvolle sportcafé aan de rand van het centrum is allesbehalve een standaard mancave.
De Buik ging langs bij het muzikaal-culinaire Onda, waar we de kans kregen om te kiezen uit een kaart met interessante cocktails en gerechten.
De Buik ging langs bij Banhmi & Caphe aan de Prinsestraat voor de bánh mì, de Vietnamese baguette.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: