Verhalen

Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Den Haag. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.

Laatst geplaatst
Een huiskamer voor sportliefhebbers: dit is het nieuwe Café Parley

De Buik spreekt Maurice, eigenaar van het net geopende Café Parley. Dit stijlvolle sportcafé aan de rand van het centrum is allesbehalve een standaard mancave.

Onda verrast op nieuwe Haagse golflengte

De Buik ging langs bij het muzikaal-culinaire Onda, waar we de kans kregen om te kiezen uit een kaart met interessante cocktails en gerechten.

Beleef de Vietnamese cultuur bij BanhMi & Caphe

De Buik ging langs bij Banhmi & Caphe aan de Prinsestraat voor de bánh mì, de Vietnamese baguette.

Selene: een nieuwe sterrenplek aan zee, op het ritme van de maan

Aan de rand van de zee opent eind september een plek waar koken en beleving samensmelten: Selene. Het geesteskind van chef Lorenzo.

Sushi op Scheveningen: beachclub Manta verrast

Beachclub Manta combineert smaken van de Noordzee en Aziatische lekkernijen: Sushi, mosselen met kokosmelk en curry en rijk aanbod aan cocktails en wijnen.

HITO, Baskische eenvoud met vintage allure op het strand

Hito, het Baskisch-geïnspireerde restaurant is te vinden op het strand van Scheveningen. De retro look en permanente locatie maken het daar een unieke plek.

Meest gelezen
14 X geweldig Indisch eten in Den Haag

De Buik zet veertien van de beste adresjes voor Indisch en Indonesisch in Den Haag op een rijtje.

Zweedse lekkernijen bij bakkerscafé Norvolk

Aan de tweede haven in het voormalige clubhuis van de jachtclub Scheveningen vinden we sinds kort het Scandinavische bakkerscafé Norvolk met heerlijk eten.

Indonesisch eten met pit bij Waroeng Padang Lapek

Bij Waroeng Padang Lapek in de Schoolstraat eten we de Sumatraanse keuken. Die staat bekend om zijn pit, rijkelijk vloeiende kokosmelk en vele goede vlees.