De Buik spreekt Maurice, eigenaar van het net geopende Café Parley. Dit stijlvolle sportcafé aan de rand van het centrum is allesbehalve een standaard mancave.
De Buik ging langs bij het muzikaal-culinaire Onda, waar we de kans kregen om te kiezen uit een kaart met interessante cocktails en gerechten.
De Buik ging langs bij Banhmi & Caphe aan de Prinsestraat voor de bánh mì, de Vietnamese baguette.
Aan de rand van de zee opent eind september een plek waar koken en beleving samensmelten: Selene. Het geesteskind van chef Lorenzo.
Beachclub Manta combineert smaken van de Noordzee en Aziatische lekkernijen: Sushi, mosselen met kokosmelk en curry en rijk aanbod aan cocktails en wijnen.
Hito, het Baskisch-geïnspireerde restaurant is te vinden op het strand van Scheveningen. De retro look en permanente locatie maken het daar een unieke plek.
De Buik zet veertien van de beste adresjes voor Indisch en Indonesisch in Den Haag op een rijtje.
Aan de tweede haven in het voormalige clubhuis van de jachtclub Scheveningen vinden we sinds kort het Scandinavische bakkerscafé Norvolk met heerlijk eten.
Bij Waroeng Padang Lapek in de Schoolstraat eten we de Sumatraanse keuken. Die staat bekend om zijn pit, rijkelijk vloeiende kokosmelk en vele goede vlees.
Geniet van de volgende voordelen: