Verhalen

Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Den Haag. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.

Laatst geplaatst
Wijnbeurs.nl tipt het witte eigenwijze geheimpje uit Italië: Pecorino

De Buik licht samen met wijnbeurs.nl drie geweldige zomers wijnen uit de komende weken. Als tweede de witte, eigenwijze Damasco Pecorino.

Nomon: nieuw tussen duinen en strand van Scheveningen

Nomon is het nieuwe restaurant in het Carlton Beach Hotel Scheveningen, waar zeezicht, zon en verrassende gerechten samenkomen tussen duinen en strand.

Winactie: waar lees jij de Buik Magazine deze zomer?

Waar lees jij de Buik Magazine deze zomer? Deel je Buik-moment en. maak kans op zomerse prijzen!

Er waait een frisse wind door Brasserie Berlage

Brasserie Berlage is terug van weggeweest: creatieve keuken, warme sfeer en een unieke locatie naast het Kunstmuseum in Den Haag.

Bij Jacob’s Bar & Grill is groente de held van de avond

Jacob’s Bar & Grill in Den Haag verrast met groente van de grill, spannende smaken en een stijlvolle setting die het klassieke steakhouse ontstijgt.

Eetwinkel Vork: culinaire hotspot in Fahrenheitstraat

Eetwinkel Vork mixt koffie, kookkunst en karakter in de Fahrenheitstraat en is een culinaire huiskamer waar elke vork naar meer smaakt.

Meest gelezen
14 X geweldig Indisch eten in Den Haag

De Buik zet veertien van de beste adresjes voor Indisch en Indonesisch in Den Haag op een rijtje.

Zweedse lekkernijen bij bakkerscafé Norvolk

Aan de tweede haven in het voormalige clubhuis van de jachtclub Scheveningen vinden we sinds kort het Scandinavische bakkerscafé Norvolk met heerlijk eten.

Indonesisch eten met pit bij Waroeng Padang Lapek

Bij Waroeng Padang Lapek in de Schoolstraat eten we de Sumatraanse keuken. Die staat bekend om zijn pit, rijkelijk vloeiende kokosmelk en vele goede vlees.