Wie wordt de Favoriete Nieuwkomer 2025 van de Buik van Utrecht? Dat is aan jou! Bekijk hier de lijst met genomineerden voor 2025.
De Buik lanceert iets nieuws: Club de Buik, voor alle liefhebbers van echt goed eten en drinken, die de foodcultuur willen steunen.
De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!
Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Utrecht. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.
De 3e editie van de Buik Magazine is gelanceerd en we praten je bij over deze superdikke glossy vol mooie verhalen over de foodcultuur in onze vier steden.
Wil je op restaurantniveau vis eten, dan is er met de komst van Maresia ineens meer keuze. De Buik ging langs om een hapje te proeven.
Kasvio verhuisde in oktober naar de Wittevrouwenstraat en biedt daar een vast vijfgangenmenu aan, bereid met voornamelijk lokale en duurzame ingrediënten.
Op een steenworp afstand van het station vind je Green House, een duurzaam restaurant wat voornamelijk kookt met lokale en plantaardige ingrediënten.
In de papieren horecakrant van de Buik vertellen 25 horecaliefhebbers wat hun favoriete plekken zijn in Utrecht, deze keer is dat Leon Mazairac.
Union House organiseert binnenkort een 'Union Legends Night', een vijfgangenmenu geïnspireerd door de artiesten die in de voormalige poptempel optraden.
Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.
Geniet van de volgende voordelen: