Zoek een restaurant op de Buik van  Utrecht
close
navigation

Restaurants

De Buik is niet zomaar een restaurantgids en wij weten heus dat het beste restaurant vinden soms lastig kan zijn. Dus helpen wij je een handje. Waar je ook trek in hebt en met welk gezelschap je ook mag zijn, wij hebben de juiste suggesties voor je. Eet smakelijk!

Rum Club

Oudegracht a/d Werf 111, Utrecht Maaltijd: LunchBorrelenDinerLate night Stadsdeel: Utrecht Binnenstad Keuken: Zuid-Amerikaans Prijsniveau: Betaalbaar

Osteria Emilia

Oudegracht aan de Werf 121, Utrecht Maaltijd: LunchDinerBorrelenLate night Stadsdeel: Utrecht Binnenstad Keuken: Italiaans Prijsniveau: Betaalbaar

Sumventure Flightbar

Willem van Noortstraat 65, Utrecht Maaltijd: BorrelenLate night Stadsdeel: Utrecht Noordoost Keuken: SurinaamsCaribischInternationaal Prijsniveau: Betaalbaar

Bistro Madeleine

Wed 3A, Utrecht Maaltijd: DinerLunch Stadsdeel: Utrecht Binnenstad Keuken: Frans Prijsniveau: Wat duurder

Restobar Rosie

Lucasbolwerk 21, Utrecht Stadsdeel: Utrecht Binnenstad Keuken: NederlandsInternationaal Prijsniveau: Betaalbaar

Wijnbar Hemel & Aarde

Keistraat 8, Utrecht Maaltijd: BorrelenLate nightDiner Stadsdeel: Utrecht Binnenstad Keuken: Internationaal Prijsniveau: Wat duurder
Nieuwe horecazaken
Maeve Kromme Nieuwegracht 18, Utrecht
Hemel & Aarde Keistraat 8, Utrecht
Buiten bij de sluis Oude Vleutenseweg 2, Utrecht
Badhuis Willem van Noortplein 19, Utrecht
De Kaasbar Lijnmarkt 12, Utrecht
Dagger Coffee Zijdebalenstraat 2, Utrecht
Indo food house Grauwaartsingel 300, Utrecht
KEEK Twijnstraat 23, Utrecht
De Bierkantine Ravellaan 96, Utrecht

Verhalen

Dagelijks schrijft de Buik journalistieke verhalen over de bloeiende foodcultuur van Utrecht. Hier vind je foto's, interviews en video's, maar ook nieuws, restaurantervaringen en handige lijstjes.

Dit wil je niet missen: lees hier alles over editie 3 van de Buik Magazine

De 3e editie van de Buik Magazine is gelanceerd en we praten je bij over deze superdikke glossy vol mooie verhalen over de foodcultuur in onze vier steden.

Door Maresia waait een zilte zeelucht over de Ganzenmarkt

Wil je op restaurantniveau vis eten, dan is er met de komst van Maresia ineens meer keuze. De Buik ging langs om een hapje te proeven.

Fine dining zonder vis, vlees of zuivel bij de ladychefs van Kasvio

Kasvio verhuisde in oktober naar de Wittevrouwenstraat en biedt daar een vast vijfgangenmenu aan, bereid met voornamelijk lokale en duurzame ingrediënten.

The Green House: duurzaam eten, vertaald naar een breed publiek

Op een steenworp afstand van het station vind je Green House, een duurzaam restaurant wat voornamelijk kookt met lokale en plantaardige ingrediënten.

De chef van Karel V heeft een zwak voor Broodje Van Martin

In de papieren horecakrant van de Buik vertellen 25 horecaliefhebbers wat hun favoriete plekken zijn in Utrecht, deze keer is dat Leon Mazairac.

Coupe Nirvana in de ‘dining room’ van Union House

Union House organiseert binnenkort een 'Union Legends Night', een vijfgangenmenu geïnspireerd door de artiesten die in de voormalige poptempel optraden.

Agenda

Van foodevenement, markt en workshop tot restaurantopening. De Buik zet alles op een rij.