Langs de Kromme Rijn vind je restaurant de Veldkeuken. De kaart is 100% biologisch waarbij zo veel mogelijk de oogst van het landgoed wordt gebruikt.
Bij bistro Florent aan het Visschersplein eet je op z'n Frans met Utrechtse streekproducten. Vers, met respect voor de natuur, hoog op smaak en eigenwijs.
Na jaren werken bij toprestaurants openen Tommy Janssen en Vera Voorend in de zomer van 2021 fine-dining restaurant Maeve aan de Kromme Nieuwegracht.
NAR is een lokaal (eet)café met een goede daghap en vooral veel aandacht voor kunst(en).
Kasvio is een restaurant waar 100 procent plantaardig wordt gekookt en, naast biologisch dynamische-, ook natuurwijnen en huisgemaakte kombucha wordt geschonken.
Café Saar staat voor een avond vol goede natuurwijnen, smaakvolle gerechten en vrolijk personeel, op het terras of lekker binnen.
Landhuis in de Stad zit op een van de mooiste plekken van Utrecht: in park Oog in Al. Op het terras is het volop genieten, in een oase van groen.
Koffie & Ik is in korte tijd uitgegroeid tot favoriete huiskamer van de buurt. Ze hebben er goede koffie en thee to stay or to go, ontbijt en lunch.
Bij het kleurrijke DUBBEL/DWARS eet je lokaal, vers en seizoensgebonden in het café, de groene binnentuin, op je flexwerkplek of het zonnige terras.
Bij Grand Bar en Brasserie Marie eet je Frans met een Nederlandse twist, dat komt neer op zeer herkenbare Franse gerechten en veel lokale ingrediënten.
Geniet van de volgende voordelen: