Union House opent in de voormalige poptempel aan de Oudegracht een restaurant met binnentuin en op het balkon een wijnbar met uitzicht op het podium.
Kasvio gaat verhuizen, op 29 oktober opent Mari Pitkänen haar deuren van de nieuwe locatie op de Wittevrouwenstraat.
Een ode aan lekker belegde broodjes en waar in Utrecht je deze kan halen.
Bij restaurant Atithi geniet je van echt Indiaas eten met een moderne twist.
In december opent in Naarden-Vesting A5 YAMA, een Omakase-restaurant onder leiding van Hiroaki Yamamoto en gastvrouw Angela Oosterling.
Muggen worden gegeten door vogels is de nieuwe wijnbar en nu al dé plek is voor organische wijnen, verrukkelijke gerechtjes én lekkere muziek.
Topkok Leon Mazairac is terug in Utrecht. Samen met souschef Jent van Cappelle bestiert hij de keuken van restaurant van Grand Hotel Karel V.
De eigenaar van de grond, een projectontwikkelaar, wil het tijdelijke contract niet verlengen. Maar gemeente en buurtbewoners willen dat de Pomp doorgaat.
Verhalen over de Utrechtse foodcultuur delen we met de Buik van Utrecht graag met jullie. Want zeg nou zelf: culinair Utrecht mag best wat meer op de kaart!
Ook net buiten de stad zijn er genoeg plekken waar het goed toeven is op het terras. Dus trek je wandelschoenen of skeelers aan, of pak de fiets.
Columnist Mascha Lammes trapt af met wat toch als een soort afvoerputje van de horeca wordt gezien: snackbars waar je na afloop van het uitgaan heengaat.
The Malt Vault heeft single malts uit elk land. Deze prachtige speakeasy bar verstopt in een werfkelder aan de gracht is een bezoek zeker waard.
Geniet van de volgende voordelen: