We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over per stad de beste adressen in de buurt van toeristische hotspots.
De Proefacademie heeft het grootste aanbod cursussen, proeverijen en workshops over drank in Utrecht. Dylan de Vries: ‘’Zeg maar van beginners tot nerds.’’
De Buik tipt de Wijnbeurs adventskalender als een origineel cadeau voor de feestdagen om te geven (of te krijgen). 12 kleine flesjes om te ontdekken.
PJAY is een eet- en wijnbar van Jac Rijks en Yora Galjaard – van Rosie – zonder reserveringen. Op de hoek van de Biltstraat en de Wittevrouwensingel
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de beste broodjes in Amsterdam.
Topkok Leon Mazairac is terug in Utrecht. Samen met souschef Jent van Cappelle bestiert hij de keuken van restaurant van Grand Hotel Karel V.
De eigenaar van de grond, een projectontwikkelaar, wil het tijdelijke contract niet verlengen. Maar gemeente en buurtbewoners willen dat de Pomp doorgaat.
Verhalen over de Utrechtse foodcultuur delen we met de Buik van Utrecht graag met jullie. Want zeg nou zelf: culinair Utrecht mag best wat meer op de kaart!
Ook net buiten de stad zijn er genoeg plekken waar het goed toeven is op het terras. Dus trek je wandelschoenen of skeelers aan, of pak de fiets.
Columnist Mascha Lammes trapt af met wat toch als een soort afvoerputje van de horeca wordt gezien: snackbars waar je na afloop van het uitgaan heengaat.
The Malt Vault heeft single malts uit elk land. Deze prachtige speakeasy bar verstopt in een werfkelder aan de gracht is een bezoek zeker waard.
Geniet van de volgende voordelen: