In het nieuwste kookboek van de in Utrecht geboren en getogen Mascha Lammes Met mes & stokjes vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten, waaronder komkommer à la Madeleine en schelpjes à la Sea Salt Saloon van de gelijknamige Utrechtse restaurants. De Buik mag 5 gesigneerde exemplaren weggeven!
Makkelijk te maken-toets
Bij kookboekenschrijver Mascha Lammes is het nooit saai in keuken, want ze probeert altijd wat nieuws. Knallende smaakcombinaties zijn haar handelsmerk. Haar recepten moeten wel altijd door de ‘makkelijk te maken-toets’ heen komen. Mascha’s zoektocht naar een combinatie van zeer onbekende gerechten en juist heel bekende ingrediënten, levert bijzondere verhalen op die ook in het boek staan en garant staan voor lachsalvo’s en verrassende weetjes.

Komkommer à la Madeleine
Mascha schreef eerder samen met haar man Ronald Giphart de kookboeken De wereld thuis en Vurrukkulluk. In haar eentje maakte ze het boek Wereldbroodjes. Thuis is ze de baas over de keuken. Ze kookt dagelijks voor haar gezin en alle aanhang. Ze is een bourgondiër, maar houdt ook van gemak. De combinatie van haar nieuwsgierige aard, nonchalante schwung en avontuurlijke kookstijl maakt haar tot een zeer welkome stem in het culinaire landschap.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 gesigneerde exemplaren van Met mes & stokjes!