Winactie: Met mes & stokjes van Mascha Lammes

In het nieuwste kookboek van de Utrechtse Mascha Lammes vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten. De Buik geeft 5 exemplaren weg!

16 Okt 2021 Mascha Lammes

blogger Mascha is geboren en getogen in Utrecht, ze is kookschrijver en heeft zich de afgelopen decennia met veel liefde verdiept in alle facetten van eten en drinken: van dineren tot schransen en van nippen tot slempen.

Winactie: Met mes & stokjes van Mascha Lammes

In het nieuwste kookboek van de in Utrecht geboren en getogen Mascha Lammes Met mes & stokjes vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten, waaronder komkommer à la Madeleine en schelpjes à la Sea Salt Saloon van de gelijknamige Utrechtse restaurants. De Buik mag 5 gesigneerde exemplaren weggeven!

Makkelijk te maken-toets

Bij kookboekenschrijver Mascha Lammes is het nooit saai in keuken, want ze probeert altijd wat nieuws. Knallende smaakcombinaties zijn haar handelsmerk. Haar recepten moeten wel altijd door de ‘makkelijk te maken-toets’ heen komen. Mascha’s zoektocht naar een combinatie van zeer onbekende gerechten en juist heel bekende ingrediënten, levert bijzondere verhalen op die ook in het boek staan en garant staan voor lachsalvo’s en verrassende weetjes.



Komkommer à la Madeleine


Mascha schreef eerder samen met haar man Ronald Giphart de kookboeken De wereld thuis en Vurrukkulluk. In haar eentje maakte ze het boek Wereldbroodjes. Thuis is ze de baas over de keuken. Ze kookt dagelijks voor haar gezin en alle aanhang. Ze is een bourgondiër, maar houdt ook van gemak. De combinatie van haar nieuwsgierige aard, nonchalante schwung en avontuurlijke kookstijl maakt haar tot een zeer welkome stem in het culinaire landschap.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 gesigneerde exemplaren van Met mes & stokjes!

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.

Rick Harderwijk 17 Nov 2021, 19:11

Dat klinkt wel als een interessant boek. Maarrrr...: de link naar de nieuwsbrief doet het niet; hij verwijst naar de Utrecht homepage van De Buik.

Rik Burger 16 Dec 2021, 15:16

Ik heb me aangemeld voor de Utrecht nieuwsbrief via mijn deBuik profiel - nu dus ook het Utrechtse restaurant nieuws! Tof!

Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: broodjes zijn de nieuwe trend in Amsterdam

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de beste broodjes in Amsterdam.

De favoriete borrelplekken van Ronald Giphart

In de papieren horecakrant van de Buik vertellen 25 horecaliefhebbers wat hun favoriete plekken zijn in Utrecht, deze keer is dat Ronald Giphart.

Uit ons magazine: interview met Maksut Aşkar

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Anatolische chef Maksut Aşkar.