Mascha Lammes
Columnist
Mascha is geboren en getogen in Utrecht, ze is kookschrijver en heeft zich de afgelopen decennia met veel liefde verdiept in alle facetten van eten en drinken: van dineren tot schransen en van nippen tot slempen.
Columnist
Mascha is geboren en getogen in Utrecht, ze is kookschrijver en heeft zich de afgelopen decennia met veel liefde verdiept in alle facetten van eten en drinken: van dineren tot schransen en van nippen tot slempen.
Een middagje bioscoop met haar zoon eindigt vanwege een fikse regenbui in de eerste de beste hamburgertent. Mascha Lammes voelt zich net als het weer: herfstig.
In het nieuwste kookboek van de Utrechtse Mascha Lammes vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten. De Buik geeft 5 exemplaren weg!
Columnist Mascha en haar vader houden enorm van Italiaanse bollen. Maar hoe zit het nou met het échte broodje Mario?
Voor Mascha is ‘t Wed een plek waar vriendschappen zijn gesmeed en beklonken, onontkoombare liefdes zijn ontvlamd en mindere broertjes zijn beëindigd, en natuurlijk van grote hoeveelheden eten en drank in alle variaties.
Columnist Mascha Lammes trapt af met wat toch als een soort afvoerputje van de horeca wordt gezien: snackbars waar je na afloop van het uitgaan heengaat.
Geniet van de volgende voordelen: