In het nieuwste kookboek van de Utrechtse Mascha Lammes vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten. De Buik geeft 5 exemplaren weg!
Oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer laat zijn oog vallen op een nieuwe trend in Utrecht (en erbuiten): de restobars.
Met A-Z Barbecue Service organiseer je, helemaal naar eigen wens, zorgeloos een ultieme zomeravond.
Verhalen over de Utrechtse foodcultuur delen we met de Buik van Utrecht graag met jullie. Want zeg nou zelf: culinair Utrecht mag best wat meer op de kaart!
Grote kans dat je - zonder het te weten - steeds vaker bestelt bij een virtueel restaurant. Maar wat is dit dan precies? Wij zochten het uit.
De impact van de coronamaatregelen maakt steeds meer duidelijk wat de horeca betekent voor ons leven.
Welkom bij de Buik van Utrecht. We willen onze lezers op weg helpen, gidsen en wegwijs maken in de Utrechtse foodcultuur.
Voor Mascha is ‘t Wed een plek waar vriendschappen zijn gesmeed en beklonken, onontkoombare liefdes zijn ontvlamd en mindere broertjes zijn beëindigd, en natuurlijk van grote hoeveelheden eten en drank in alle variaties.
Columnist Mascha en haar vader houden enorm van Italiaanse bollen. Maar hoe zit het nou met het échte broodje Mario?
Op 13 oktober 2020 zijn tijdens de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een tweede lockdown voor de horeca.
Geniet van de volgende voordelen: