Columnist Mascha Lammes trapt af met wat toch als een soort afvoerputje van de horeca wordt gezien: snackbars waar je na afloop van het uitgaan heengaat.
Als ex-Amsterdammer krijgt hij regelmatig vragen over die ontbrekende Utrechtse Michelinster. Jammer, want er valt volgens Guus een hoop te ontdekken.
Met A-Z Barbecue Service organiseer je, helemaal naar eigen wens, zorgeloos een ultieme zomeravond.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.
In het nieuwste kookboek van de Utrechtse Mascha Lammes vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten. De Buik geeft 5 exemplaren weg!
Oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer laat zijn oog vallen op een nieuwe trend in Utrecht (en erbuiten): de restobars.
De impact van de coronamaatregelen maakt steeds meer duidelijk wat de horeca betekent voor ons leven.
Columnist Mascha en haar vader houden enorm van Italiaanse bollen. Maar hoe zit het nou met het échte broodje Mario?
Een middagje bioscoop met haar zoon eindigt vanwege een fikse regenbui in de eerste de beste hamburgertent. Mascha Lammes voelt zich net als het weer: herfstig.
Voor Mascha is ‘t Wed een plek waar vriendschappen zijn gesmeed en beklonken, onontkoombare liefdes zijn ontvlamd en mindere broertjes zijn beëindigd, en natuurlijk van grote hoeveelheden eten en drank in alle variaties.
Geniet van de volgende voordelen: