close
navigation
Bekijk 216 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (5)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Vet: snackbars en eettentjes na het stappen

Columnist Mascha Lammes trapt af met wat toch als een soort afvoerputje van de horeca wordt gezien: snackbars waar je na afloop van het uitgaan heengaat.

Verhaal toevoegen aan favorieten Meer dan genoeg te ontdekken in Utrecht, ook zonder ster

Als ex-Amsterdammer krijgt hij regelmatig vragen over die ontbrekende Utrechtse Michelinster. Jammer, want er valt volgens Guus een hoop te ontdekken.

Verhaal toevoegen aan favorieten De ultieme zomeravond in je eigen tuin: zo organiseer je zonder stress een culinair feestje

Met A-Z Barbecue Service organiseer je, helemaal naar eigen wens, zorgeloos een ultieme zomeravond.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit ons magazine: holistische cuisine: high-end cateraars veroveren de horeca (en al jouw zintuigen)

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.

Verhaal toevoegen aan favorieten Winactie: Met mes & stokjes van Mascha Lammes

In het nieuwste kookboek van de Utrechtse Mascha Lammes vind je meer dan zeventig van de allerlekkerste internationale gerechten. De Buik geeft 5 exemplaren weg!

Verhaal toevoegen aan favorieten Trend in Utrecht en erbuiten: restobars

Oprichter van de Buik en foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer laat zijn oog vallen op een nieuwe trend in Utrecht (en erbuiten): de restobars.

Verhaal toevoegen aan favorieten Als dit alles voorbij is

De impact van de coronamaatregelen maakt steeds meer duidelijk wat de horeca betekent voor ons leven.

Verhaal toevoegen aan favorieten The battle of the broodjes

Columnist Mascha en haar vader houden enorm van Italiaanse bollen. Maar hoe zit het nou met het échte broodje Mario?

Verhaal toevoegen aan favorieten Herfst in de stad

Een middagje bioscoop met haar zoon eindigt vanwege een fikse regenbui in de eerste de beste hamburgertent. Mascha Lammes voelt zich net als het weer: herfstig.

Verhaal toevoegen aan favorieten Altijd wat op ’t Wed

Voor Mascha is ‘t Wed een plek waar vriendschappen zijn gesmeed en beklonken, onontkoombare liefdes zijn ontvlamd en mindere broertjes zijn beëindigd, en natuurlijk van grote hoeveelheden eten en drank in alle variaties.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »