Tipje van de sluier voor de Buik Magazine

Wil jij een tipje van de sluier van het allereerste de Buik Magazine? Hier lees je meer over dit prachtige magazine boordevol verhalen over de horeca.

21 Nov 2024 Team de Buik

blogger Team de Buik

  • 21 Nov 2024

Tipje van de sluier voor de Buik Magazine

De oplettende lezer van de Buik zal het opgevallen zijn: de nieuwe Club de Buik omvat naast onder meer culinaire extra’s en een maandelijkse insider nieuwsbrief ook een volwaardig magazine. In dit artikel vertellen we meer over de Buik Magazine en delen we het eerste kijkje op de pagina’s van dit papieren magazine met meer dan 150 pagina’s.

Voor op de leestafel

Inderdaad, het is een papieren magazine. Na meer dan 10 jaar online verhalen vertellen (en twee korte uitstapjes naar de Buik krant), is het tijd voor ons eerste papieren magazine.

Met maar liefst 152 pagina’s op mooi papier is de term glossy zelfs een understatement. Dit stevige magazine is prachtig vormgegeven en staat boordevol verhalen die wij zo nog beter kunnen vertellen. Voor onze lezers blijft dit magazine gewoon op de koffietafel liggen en we zorgen ervoor dat er bij alle leden van de Garde een exemplaar op de leestafel komt.

Over de hele Randstad

De Buik is online actief in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht en het magazine duikt ook diep in deze vier steden, maar zoekt ook verbinding over de hele Randstad heen én naar de vier steden toe vanuit de rest van Nederland.

We kijken zelfs even over de grenzen, maar de nadruk ligt op onze vier steden, met heel veel tips om te genieten in je eigen stad of juist in een van de drie andere Buik-steden.

Voor liefhebbers van goed eten

De Buik Magazine is voor de foodies, voor de lekkerbekken, voor de levensgenieters, kortom voor jou. Als jij als liefhebber van de lokale foodcultuur nog beter uit eten wil, dan is het magazine voor jou. Ook als je als fan van de horeca wil weten wat er nu echt speelt in deze branche, is dit een magazine voor jou.

Tipje van de sluier

Ja wat staat er dan in? Want ‘zien is geloven’. We delen alvast een paar pagina’s met jullie en alvast een paar – van de vele – onderwerpen met jullie.

  • We praten met de voorzitter van de Gouden Sleutels over hoe conciërges nu te werk gaan bij het vinden van de beste plekken in de stad voor hun gasten
  • We interviewen TV-chef en oer-Rotterdammer Herman den Blijker over zijn restaurants, carrière en plannen voor de toekomst
  • We de trends voor komend jaar voor jullie als het om uit eten drinken gaat, helder uitgelegd en met tips om ze live te ondervinden
  • We hebben fijne lijstjes met tips voor onder meer de beste croissants en cocktails in al onze steden

Sowieso is er veel aandacht voor waar je zelf naartoe kan, zodat de Buik Magazine meteen ook een gids is voor je eigen stad of een van onze andere steden.

Als eerste bij Club de Buik

Wil jij de Buik Magazine als eerste, word dan snel lid van Club de Buik. Dan valt het magazine als eerste bij jou in de bus. Daarbij krijg je dan ook nog onze maandelijkse insider nieuwsbrief, eerder toegang tot onze de Buik Live evenementen, elk kwartaal minimaal 10 culinaire extra’s en elk kwartaal minimaal 1 culinaire verrassing.

Lees hier meer over Club de Buik of pre-order het de Buik Magazine.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Nieuw van de Buik: Club de Buik

De Buik lanceert iets nieuws: Club de Buik, voor alle liefhebbers van echt goed eten en drinken, die de foodcultuur willen steunen.

Lunchroute Dordrecht: proef de stad in vijf stops

Lekker slenteren en misschien wel op meerdere plekken lunchen? Dat kan in het pittoreske Dordrecht met deze vijf lunchtips.

De Proef op de Sommelier met: Emy Koster

Voor de serie Proef op de sommelier gaat Niels van Laatum in gesprek met Rotterdamse sommeliers. In deze editie Emy Koster van Tres.