Nieuw van de Buik: Club de Buik

De Buik lanceert iets nieuws: Club de Buik, voor alle liefhebbers van echt goed eten en drinken, die de foodcultuur willen steunen.

4 Nov 2024 Team de Buik

blogger Team de Buik

Nieuw van de Buik: Club de Buik

We komen met de Buik met iets nieuws voor onze lezers en de echte liefhebbers van goed eten en drinken: Club de Buik. Vanaf vandaag kan iedereen die nog meer wil genieten van de lokale foodcultuur in de vier steden van de Buik zich hier aanmelden.

Club de Buik is ontstaan vanuit onze wens om een club voor levensgenieters op te zetten om zo onze leden leuke extra’s en voordelen te bieden en te verbinden met de lokale foodcultuur. Denk aan met voorrang een kijkje in de keuken nemen bij de beste restaurants, culinaire extra’s tijdens een etentje ontvangen, als eerste het de Buik magazine in de brievenbus en een maandelijkse nieuwsbrief met insider tips in je digitale inbox. Meteen bij de aftrap is er een geweldige culinaire verrassing: leden van Club de Buik maken kans op een geheel verzorgde trip naar het beste restaurant ter wereld Disfrutar, een unieke winactie die we hebben opgezet in samenwerking met Reisbureau Buitenlandsche Zaken.

Een club voor onze lezers

Zoals jullie weten zijn we actief in de vier grote steden in de Randstad met een sterke - online - dekking in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Met de komst van Club de Buik wordt de betrokkenheid in deze steden vergroot, niet alleen online maar ook offline, door de komst van het papieren magazine én door de culinaire extra’s en de verdere uitrol van de Buik Live.

Meteen aanmelden? Dat kan hier.

Club de Buik: voor liefhebbers van goed eten en drinken

Club de Buik is voor mensen die nog meer uit de Buik willen halen. Het lidmaatschap kost 3 euro per maand (we schrijven dit in een keer af voor een heel jaar, dus 36 euro) en daarvoor biedt Club de Buik vijf voordelen en extra’s:

  1. ✓ Iedere maand een de Buik premium nieuwsbrief met boordevol insider tips en verhalen die niet op de Buik te lezen zijn. Denk aan de leukste plekken om te eten, de laatste foodtrends uit New York en de lekkerste restauranttips van jouw favoriete chefs
  2. ✓ Ieder kwartaal gratis culinaire extra’s bij onze leden van de Garde van de Buik, zoals een tiramisu to share bij Mangiaire, een glas crémant bij Harper en een trendy dimsum bij Bar Bù.
  3. ✓ Als eerste de kans om een plek te reserveren bij onze smakelijke live-events, zoals de Buik Live, de Buik-trendtours, de Buik burger- of croissanttours én als eerste proefeten bij nog te openen restaurants. We trappen af met een heel bijzondere eerste culinaire verrassing zie hieronder.
  4. Culinaire verrassingen en winacties voor onze leden, zoals trips naar bijzondere gastronomische steden, overnachtingen in onze favoriete hotels en een avondje dineren in een trendy restaurant.
  5. ✓ Altijd als eerste een exemplaar van het jaarlijkse papieren de Buik Magazine, dat het bewaren waard is en een antwoord geeft op vragen als waar eet chef Herman den Blijker graag zelf en wat zijn de nieuwste foodtrends. Of verhalen, tips en lijstjes van lokale smaakmakers én de nodige inspiratie voor jouw (culinaire) trips.

Maak kans op mooie prijzen en geniet van extra's

Onze culinaire verrassingen zijn altijd bijzonder. De eerste was meteen een klapper van formaat: een geheel verzorgde reis naar het nummer 1 restaurant ter wereld, Disfrutar in Barcelona. Onze partner, Reisbureau Buitenlandsche Zaken, heeft deze zeer lastig te boeken plekken voor Club de Buik geregeld. Daarbij hebben we ook mooie boeken weg gegeven en hebben we nog veel meer culinaire verrassingen in petto.

Onze culinaire extra's zijn altijd beschikbaar voor onze leden. We hebben er elk moment minimaal 15, verdeeld over onze vier steden. Van een extra bubbel tot een dessert, voor onze leden is er altijd wat extra's. Kijk hier voor het overzicht.

Steun de Buik en geniet

Club de Buik is de club voor liefhebbers van het goede leven en van de vier steden waarin de Buik actief is. Leden die zich aansluiten, krijgen niet alleen de vijf bovengenoemde voordelen, maar ze dragen bij aan onze missie om de foodcultuur in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht nóg beter in de schijnwerpers te zetten.

Zo zorg jij straks als lid van Club de Buik ervoor dat de Buik haar verhalen over de prachtige restaurants blijft vertellen en wij met elkaar al het moois kunnen blijven ontdekken en ervaren.

Horeca is meer dan horeca

De Buik bestaat tien jaar en heeft zich in die tien jaar geweldig ontwikkeld van een lokaal blog in Rotterdam naar een prachtig online foodplatform voor de Randstad, met site, app, social media en nieuwsbrief, al zeggen we het zelf. Wij zijn blij om met Club de Buik een flinke stap vooruit te zetten: we geven onze lezers nog meer reden om te genieten in onze vier steden en maken het ook nog gemakkelijker om dit te doen met bijvoorbeeld de tips uit onze insider tips uit onze nieuwsbrief of met de culinaire extra’s bij de leden van de Garde, check onze leden in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Wij zien bij de Buik de lokale horeca als een plek waar we veel meer doen dan alleen eten en drinken. Het is een plek waar we samenkomen, waar we bijpraten en waar we stilstaan bij het leven. Juist de bezoekers van de horeca en de horeca zelf willen we met Club de Buik nog meer aan elkaar verbinden. We willen extra lading geven aan beleven want dat is waar het werkelijk om gaat in het leven.

Wij zoeken ... jou

Dus meld je gauw aan voor Club de Buik en zorg ervoor dat je met ons kan genieten van alle mooie culinaire voordelen en extra's. Meer informatie over Club de Buik vind je hier bij onze uitlegpagina

Wil je je meteen aanmelden, en waarom niet, dan kan dat hier bij onze Club de Buik pagina.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Lunchroute Dordrecht: proef de stad in vijf stops

Lekker slenteren en misschien wel op meerdere plekken lunchen? Dat kan in het pittoreske Dordrecht met deze vijf lunchtips.

Station Bergweg opent bezorghub in het Vroesenpark

In het Vroesenpark hoef je voortaan geen zware picknickmand meer mee te nemen. Via de bestelhub van Station Bergweg wordt je eten tot je kleedje bezorgd.

De Proef op de Sommelier met: Emy Koster

Voor de serie Proef op de sommelier gaat Niels van Laatum in gesprek met Rotterdamse sommeliers. In deze editie Emy Koster van Tres.