De Hondekop is een duurzaam café-restaurant in Utrecht, bij het Wisselspoor, met lokale gerechten, bakkerij, serre en terras in een sfeervolle oude loods.
Kasteel Kerckebosch in Zeist: verfijnde gerechten, Indonesische invloeden en sfeervolle setting. Geniet van Oma Vera’s rendang.
Bij Mr Dam Banh Mi in de binnenstad van Utrecht worden Vietnamese broodjes volgens traditie bereidt op een duurzame wijze.
Goeie Louisa, de brasserie van Grand Hotel Karel V in Utrecht, biedt een warme sfeer en culinaire topgerechten, van bavette tot vegetarisch.
NORRA is een casual fine dining restaurant in Bilthoven waar creatief en Frans wordt gekookt met een verfijnde twist.
Drinks & Foodbar Guillotine serveert zowel cocktails en een goed glas wijn als kleine gerechtjes volgens het shared dining-concept.
Restobar in De Bilt, bij Utrecht. Borrel, shared dining of een uitgebreid diner met een ruim assortiment aan bier, wijn en cocktails.
Hero is een bistro met het interieur van een gezellige kroeg waar je op niveau kunt eten maar ook een borrel kunt drinken met bites.
Leidsche Rijn heeft er een unieke buitenplaats bij gekregen. Je hier echt het gevoel hebt buiten de stad te zijn. Heerlijk in het groen maar wel met uitzicht op Utrecht stad en het Amsterdam-Rijnkanaal.
Restaurant Concours, aan het begin van de Biltstraat, wordt door velen geroemd en getipt als een van de beste restaurants van de stad.
Geniet van de volgende voordelen: