De podcast Uit eten met de Buik geeft je een kijkje in de keuken. De eerste editie gaan we langs bij Who This Freddy in Rotterdam-West.
Hoe overleeft horeca-ondernemer Joris Visser, met zijn zaken Firma Pickles, Lucy Lou, Piero’s, Spice Monkey en Bar Bellota, in tijden van corona?
Een van de belangrijkste restaurantgidsen ter wereld Gault & Millau presenteert vanaf dit jaar de jaarlijkse nieuwe gids in Utrecht (Tivoli Vredenburg).
Bij Cheflix leer je echt koken van de beste chefs van de wereld, zoals Björn Frantzén en bij de Buik krijg je flinke korting.
In de papieren horecakrant van de Buik vertellen 25 horecaliefhebbers wat hun favoriete plekken zijn in Utrecht, deze keer is dat Ronald Giphart.
We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over fotografe Chantal Arnts.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Anatolische chef Maksut Aşkar.
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met de Siciliaanse eigenaresse en chef van Nona in Den Haag.
Een interview met Miel den Hollander, de creatieve geest achter Punk Pizza in Lombok: "Soms mis ik die rafelrandjes."
We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met London Loy, die zijn favoriete adresjes prijsgeeft.
Geniet van de volgende voordelen: