close
navigation
Bekijk 210 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (7)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten Joris Visser: “Tijd om onze gasten weer in de watten te leggen”

Hoe overleeft horeca-ondernemer Joris Visser, met zijn zaken Firma Pickles, Lucy Lou, Piero’s, Spice Monkey en Bar Bellota, in tijden van corona?

Verhaal toevoegen aan favorieten Wouter Visser: "The Anthony is voor zowel hotelgast als buurtbewoner"

In hartje Lombok staat The Anthony Hotel met daarin brasserie Monk. Tijdens de coronacrisis heeft het hotel een doorstart gemaakt.

Verhaal toevoegen aan favorieten Grardie Akkerhuis: “Het zijn niet de sterkste die het overleven maar zij die zich het beste aanpassen”

14 april heeft Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons de anderhalve meter economie toegepast in zijn zaken en zijn ze weer open voor afhaal en bezorging.

Verhaal toevoegen aan favorieten Tamara de Borst: "De maatschappij verandert, Le Jardin verandert mee"

Groentonomie met een knipoog naar Frankrijk. Restaurant Le Jardin op de Mariaplaats beheerst de kunst van uitmuntend eten met groenten als uitgangspunt.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit de Buik Magazine: interview met Sippien Baarsma: ‘‘Er zijn geen garanties voor succes’’

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over drijvende kracht Sippien Baarsma.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit ons magazine: interview met London Loy

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met London Loy, die zijn favoriete adresjes prijsgeeft.

Verhaal toevoegen aan favorieten Nieuw bij Cheflix: Zweedse sterrenchef Björn Frantzén

Bij Cheflix leer je echt koken van de beste chefs van de wereld, zoals Björn Frantzén en bij de Buik krijg je flinke korting.

Verhaal toevoegen aan favorieten Miel Hollander zoekt met Punk Pizza de rafelrandjes van Utrecht op

Een interview met Miel den Hollander, de creatieve geest achter Punk Pizza in Lombok: "Soms mis ik die rafelrandjes."

Verhaal toevoegen aan favorieten Nieuw: live en online plantaardig koken voor chefs

Upfield Professionals start een coronaproof live kookshow voor en door chefs.

Verhaal toevoegen aan favorieten Uit de Buik Magazine: Interview met Herman den Blijker: 'een erkend foodjunk'

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over Rotterdamse smaakmaker Herman den Blijker.

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »