Eke - de Snackspert - vertelt over snackbars en snacks

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De twaalfde aflevering is met Eke Bosman, online redacteur bij Radio538 en ook bekend als Snackspert.

14 Mei 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Eke - de Snackspert - vertelt over snackbars en snacks

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De twaalfde gast is Eke Bosman, online redacteur bij Radio538 en ook bekend als Nederlands bekendste snackliefhebber: Snackspert.

Eke praat ons uitgebreid bij over hoe de coronacrisis eigenlijk goed is voor de snackliefhebber. Zo kan je nog steeds langs bij de snackbar, heeft de supermarkt veel snacks en zijn er nu ook restaurants die normaal gesproken geen snacks bereiden, die dit nu wel doen.

Luister de podcast hieronder of op een van de podcast apps op je smartphone.


Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Edwin vertelt over corona: als je het zelf hebt en wat het voor de zaak betekent

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 11e aflevering is met Edwin Klaasen, een van de bekendste bakkers en een van de eerste coronapatiënten van Nederland.

De ultieme eet- en drinkgids voor Rotterdam-West

Rotterdam-West heeft alles waar je als horecafan je hart aan ophaalt. Van eethuis tot finedining, van wijnbar tot bierbrouwerij. Wij zetten de ultieme lijst voor je op een rij.

Dit zijn de vijf foodtrends voor 2025

De 5 foodtrends voor 2025: portion size matters; plat is het nieuwe bruis; het horecaprijsplafond; zoet of licht, maar sowieso kruidig; het betere blurren.