Edwin vertelt over corona: als je het zelf hebt en wat het voor de zaak betekent

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 11e aflevering is met Edwin Klaasen, een van de bekendste bakkers en een van de eerste coronapatiënten van Nederland.

8 Mei 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Edwin vertelt over corona: als je het zelf hebt en wat het voor de zaak betekent

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De elfde gast is Edwin Klaasen, een van de bekendste bakkers van Nederland, auteur van verschillende boeken over bakken en leverancier van brood in de horeca.

Edwin vertelt ons uitgebreid over het hoe was om zelf corona te hebben en hoe hij daarmee omgegaan is op zakelijk gebied. Ook vertelt hij over hoe het er nu voor staat in zijn bakkerij, wat de impact op de business is geweest en welke initiatieven hij heeft opgezet tijdens de crisis.

Luister de podcast hieronder of op een van de podcast apps op je smartphone.


Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Wouter vertelt over gastvrijheid in tijden van gesloten deuren

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 10e aflevering is met Wouter Verkerk, expert op het gebied van gastvrijheid, adviseur in de horeca en auteur van vele boeken hierover.

Hier eet je de lekkerste sushi van Rotterdam

Spicy tuna roll, California maki en nigiri sake. De Buik maakte een niet te versmaden overzicht van de restaurants waar je de lekkerste sushi kan eten.

Uit ons magazine: interview met Maksut Aşkar

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Anatolische chef Maksut Aşkar.