Gijsbregt Brouwer

Mede-oprichter van De Buik

Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik en eet elke dag buiten de deur, liefst met ontbijt, lunch èn diner. Hij doet dat vooral omdat hij verschrikkelijk veel van eten houdt en om diezelfde reden deelt hij die kennis graag met anderen. Daarom is hij een van de oprichters van de Buik en daarom schrijft hij verhalen op de Buik, maakt hij podcasts, geeft hij lezingen en doet hij media-optredens. 

Schrijf je hier in voor Gijsbregt's persoonlijke nieuwsbrief en luister hier naar Bekt Lekker de Podcast waar hij met Maartje Nelissen elke twee weken al het foodnieuws doorneemt.

De ultieme eet- en drinkgids voor Rotterdam-West

Rotterdam-West heeft alles waar je als horecafan je hart aan ophaalt. Van eethuis tot finedining, van wijnbar tot bierbrouwerij. Wij zetten de ultieme lijst voor je op een rij.

Dit zijn de vijf foodtrends voor 2025

De 5 foodtrends voor 2025: portion size matters; plat is het nieuwe bruis; het horecaprijsplafond; zoet of licht, maar sowieso kruidig; het betere blurren.

Bij Harbii Döner eet je döner zoals het ooit bedoeld was door de Turken

Bij Harbii Döner eet je een andere döner dan je gewend bent in Nederland. Dat bevalt goed, want er staan flinke rijen. Ook de Buik was enthousiast.

Zeven restauranttips voor Parijs

Oprichter van de Buik Gijsbregt Brouwer zet 7 tips voor lekker eten - zonder gedoe - in Parijs op een rij, allemaal redelijk dichtbij Gare du Nord.

Hier haal je de lekkerste croissants (en ander lekkers) van Rotterdam

Uiteraard hoort een lijst met de fijnste plekken voor croissants op de Buik. Van gevulde croissant tot de ouderwetse 'krozant' en de beste plantaardige opties.

Dit zijn onze 9 restauranttips voor Londen

Dit zijn onze negen tips voor de fijnste restaurants van Londen, met extra informatie over de goede wijken om te zetten, food halls, bakkerijen en koffie.