Wouter vertelt over gastvrijheid in tijden van gesloten deuren

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 10e aflevering is met Wouter Verkerk, expert op het gebied van gastvrijheid, adviseur in de horeca en auteur van vele boeken hierover.

4 Mei 2020 Gijsbregt Brouwer

blogger Gijsbregt is mede-oprichter van de Buik, foodtrendwatcher en podcast host

Wouter vertelt over gastvrijheid in tijden van gesloten deuren

De Buik is een serie podcasts begonnen over ondernemen in de wereld van eten en drinken, tijdens de coronacrisis. Wij willen laten zien wat er gebeurt bij in de wereld waar wij zo nauw mee verbonden zijn. Voor nu, om een kijkje achter de schermen te geven bij iedereen die zo hard werkt en moeilijke keuzes moet maken. Voor later, als we terugblikken op deze periode en ons afvragen: hoe was het eigenlijk toen. De tiende gast is Wouter Verkerk, expert op het gebied van gastvrijheid, adviseur in de horeca en auteur van vele boeken hierover.

Wouter vertelt ons over gastvrijheid in tijden van de corona-crisis, over hoe de horeca in deze moeilijke tijden toch positief kan blijven en uiteraard bespreekt hij het 'nieuwe normaal'. Ook komt het boek dat hij (met ondergetekende, Gijsbregt Brouwer) aan het schrijven is aan bod: horeca na corona.

Luister de podcast hieronder of in de podcast van je smartphone.


Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Milan vertelt over hotels en het Europese perspectief

Een speciale serie podcasts van de Buik over de corona-crisis. De 9e aflevering is met Milan Arandelovic, CCO van de hoteldivisie van Around Town en mede-eigenaar van Domenica.

Dit zijn de vijf foodtrends voor 2025

De 5 foodtrends voor 2025: portion size matters; plat is het nieuwe bruis; het horecaprijsplafond; zoet of licht, maar sowieso kruidig; het betere blurren.

Dit zijn onze 9 restauranttips voor Londen

Dit zijn onze negen tips voor de fijnste restaurants van Londen, met extra informatie over de goede wijken om te zetten, food halls, bakkerijen en koffie.