Berempah by Reza in Holland serveert authentieke Indonesische gerechten met passie en smaak, van sate ayam tot martabak manis.
NIKO Udon is nu open in de Prinsestraat in Den Haag. Japanse gezelligheid met dampende udon, knapperige kushikatsu en Osaka stijl sushi, plus sake en frisse highballs.
In Driehoekjes, om de hoek bij de Prinsestraat, zit met Mr. Bap een van de beste Koreaanse restaurants van Den Haag. Je eet er heerlijke bibim bap.
Yemeni op het Almeloplein serveert de Jemenitische keuken. Die is erg geliefd in het Midden-Oosten en wordt dat door Yemeni vast ook in Den Haag.
Maruyee Inaum is de eigenaar van My Cookery in de Prins Hendrikstraat. Bij My Cookery kun je lekker Thais eten en ook Thaise kookworkshops volgen.
Indian Curry Club is de nieuwe zaak op de plek van Indian Curry House. Het restaurant richt zich nu op gerechten uit heel India, met nadruk op plantaardig.
Bij Warung Mini XL op de Amsterdamse Veerkade eten gasten Surinaams-Javaanse specialiteiten. Op het menu staan meerdere broodjes, roti, nasi en bami.
BLOW Beach House in Kijkduin serveert creatieve strandgerechten met kwaliteit, lokaal & duurzaam bereid. Eten met een twist, op een unieke plek aan zee.
Taverna Ouzomezes is een gezellig restaurant in de Maziestraat, een zijstraatje van het Noordeinde. Je eet er Griekse gerechten, zoals goed gegrild vlees.
GARUDA is een concept van Ron Blaauw die samenwerkt met executive chef Agus Hermawan en Bas Brouns, gebaseerd op Ron Gastrobar Indonesia.
Geniet van de volgende voordelen: