GARUDA is een concept van Ron Blaauw die samenwerkt met executive chef Agus Hermawan en Bas Brouns, gebaseerd op Ron Gastrobar Indonesia.
Ontdek Caipi Café in het Zeemanshuis van Scheveningen: tropische cocktails, streetfood-bites en livemuziek op het terras bij de vissershaven.
The Martabak House in Den Haag serveert authentieke Indonesische martabak en streetfood van hartig tot zoet in een warme en informele sfeer.
NIKO Udon is nu open in de Prinsestraat in Den Haag. Japanse gezelligheid met dampende udon, knapperige kushikatsu en Osaka stijl sushi, plus sake en frisse highballs.
Anaya Foods is een vegetarisch Indiaas restaurant in Den Haag met kleurrijk interieur, kruidige gerechten, Indiase wijnen en de optie om af te halen.
Indian Curry Club is de nieuwe zaak op de plek van Indian Curry House. Het restaurant richt zich nu op gerechten uit heel India, met nadruk op plantaardig.
Tapasbar Triana is het restaurant van Aaron en Anita. In hun stijlvolle restaurant in de Kettingstraat serveert het stel klassieke Spaanse tapas.
Het gezellige Bayonne Restobar op het Anna Paulownaplein serveert lekkere gerechtjes zoals pulpo a la Gallega, boquerones en patatas bravas.
Full Moon City in de Achter Raamstraat in Chinatown staat bekend om zijn goede Chinese eten, zoals handgemaakte dim sum en Kantonese barbecue.
Pazze e Pizze serveert pizza’s op de Romeinse manier. Chef Chen Chung maakt stevig en luchtig deeg met allerlei heerlijke toppings en heerlijke toetjes.
Geniet van de volgende voordelen: