Tijdens een avond bij Selene, een restaurant van chef Lorenzo aan de rand van de zee in Kijkduin, maak je een culinaire reis door de maanfases.
Brasserie Runners is een moderne buurtbrasserie in Benoordenhout met warme sfeer, klassiekers in een fris jasje en een verwarmd terras in Den Haag.
Café Constant in de Neptunusstraat in Scheveningen doet kleine hapjes en uitgebreid diner. Geïnspireerd op een Franse bistro smaakt alles goed.
Gek op ceviche en de Peruaanse keuken? Dan moet je echt naar Callao op de Dr. Lelykade, het Peruaanse restaurant van de beroemde chef-kok Jaime Pesaque.
Bij De Kade kun je heerlijk in de zon lunchen of borrelen. Binnen kun je knus dineren, natuurwijn drinken en soms tot laat in de avond dansen.
De spareribs van de Resident zijn al sinds 1977 een begrip in Den Haag. Daarnaast serveert De Resident herkenbare, tijdloze gerechten.
Helemaal aan het einde van het Zwarte Pad vind je strandtent Het Puntje. Bij het Puntje kun je lekker vegetarisch eten en is ideaal voor een dagje weg.
Bij HUmmUS in de hippe Prins Hendrikstraat serveert eigenaar Bilal Al Mashta niet alleen hummus, maar ook allerlei andere lekkere vegetarische gerechten.
Nog zo'n fijne zaak van Marcel van der Kleijn die meerdere topzaken bezit in Den Haag. Oogst is al jaren een Haags begrip voor liefhebbers van fine dining.
Bij Sequenza op het Spui geeft Thales Wolters een creatieve draai aan klassieke, vooral Franse gerechten. Sequenza is een net ingericht, knus restaurant.
Geniet van de volgende voordelen: