Houbolt, de zaak van Daan van Munster en Edmée van Zwieten de Blom, is een eetcafé zoals vroeger in een nieuw jasje: ongecompliceerd, oprecht en Nederlands.
In een prachtig pand uit de 17e eeuw, midden in Delft, tref je Novaela, een warm restaurant van chef Daniel Duijster Gomero.
Chef-kok Daan van Munster kookt bij het sfeervolle restaurant Basaal op de Bierkade creatieve gerechten vanuit een klassiek Franse basis.
Voor een croissant, versgebakken zuurdesembrood, diner met natuurwijn of een heerlijke kop koffie is Café Bartine aan de Herengracht een uitstekend adres.
Goed Volck op de hoek van de Denneweg en de Hooikade staat bekend om zijn toegankelijke en smaakvolle bistrogerechten en goede wijnen.
Bij Lapsang in de Oude Molstraat kunnen gasten een high tea hebben met heerlijk gebak of genieten van wijn en lekkere gerechten.
Le Quartier La Haye is een Parijse bistro in Benoordenhout. Franse gerechten, topwijnen en een tijdloze sfeer. Gastvrijheid en kwaliteit staan centraal!
Café Cami in het Regentessekwartier is een gezellig eetcafé waar je erg goed kan genieten van een borrel of diner.
Met een art-deco interieur en een uitgebreide selectie verse oesters en fruits de mer, waant men zich in Bistro-mer niet in Den Haag, maar in in Parijs.
Bij Bar Bowie, een modern-Frans restaurant en wijnbar aan de Regentesselaan, geniet je van ontbijt, lunch, diner en een ruime wijnkaart.
Geniet van de volgende voordelen: