Bij het luxe Portfolio in de Prinsestraat kookt chef-kok Kasper Verlinden vooral vis met Aziatische invloeden. Erbij drink je een goed glas natuurwijn.
Chef-kok Rik van de Laar kookt bij 6&24 verfijnde, creatieve gerechten. In het restaurant in de Nobelstraat schenkt Saskia de Kuijer er heerlijke wijn bij.
Triptyque is het restaurant in Wateringen van Niven en Virginie. Triptyque kookt veel met lokale groenten en heeft een groene Michelinster.
Central Park ligt in een prachtig groen stukje van Voorburg. Chefs Tim Bood en Hette Hettema hebben met hun kunsten in 2023 een Michelinster verdiend.
Suzie's & Van Aken heeft zich in een aantal jaar tijd ontpopt tot een publieksliefhebber in Oegstgeest en ver daarbuiten, met Frans-Aziatische gerechten.
Bij Villa Coucou kookt de ambitieuze Franse chef Alexandre Martiano. In een luxe setting krijg je Franse gerechten met een eigentijdse draai eraan.
Calla's op de Laan van Roos en Doorn heeft al sinds 2002 een Michelinster. Chef-kok Ronald van Roon kookt vanuit een klassiek Franse basis heerlijk eten.
Bij Elea op het chique Noordeinde kookt chef-kok Takis Panagakis moderne gerechten met een Griekse twist.
Beleef een culinaire avond bij 't Ganzenest in Rijswijk. Geniet van het seizoensgebonden menu en de uitgebreide wijnkaart in een moderne sfeer.
Geniet van de volgende voordelen: