- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Keuken
- Frans, Nederlands
- Soort zaak
- Hotel
- Prijsniveau
- Aan de prijs
- Chef
- Tim Bood & Hette Hettema
Chef-koks Tim Bood en Hette Hettema koken vanuit een klassieke basis en voegen daar hun eigen creativiteit aan toe. Ongeveer elke twee maanden wordt er een compleet nieuw menu samengesteld.
Tijdens de lunch kun je kiezen uit een drie- of viergangenmenu, met de mogelijkheid van een wijnarrangement. ’s Avonds kun je à la carte eten, maar er zijn ook menu-opties zoals het “Chef’s Menu” (vijf of zeven gangen) en het “Prestige Menu” (drie, vier of vijf gangen, met extra mooie ingrediënten). Beide menu’s zijn inclusief koffie, thee en friandises en kunnen worden aangevuld met een wijnarrangement.
Wijnliefhebbers opgelet: in de kelder liggen ruim 1750 wijnen, waaronder enkele van de beste ter wereld. Niet voor niets won Central Park in 2023 de Gault & Millau-prijs voor de beste wijnkaart, een prijs waar gastheer en sommelier Joey de Kruijf trots op mag zijn.
Het restaurant is gevestigd in een 18e-eeuws rijksmonument, oorspronkelijk gebouwd als landhuis. Tegenwoordig fungeert het pand als boutiquehotel, restaurant, bar en locatie voor bijzondere gelegenheden.
Central Park kiest voor een klassieke stijl: wit linnen op de tafels, een keuken geïnspireerd door de Franse traditie, en een keurige, deskundige bediening die vriendelijk maar formeel is, je stoel aanschuift en je glas wijn bijschenkt.
Central Park, dat sinds 2023 een Michelinster heeft, overtreft al onze verwachtingen. Elk detail op het bord klopt, met de botersauzen als hoogtepunt.
Geniet van de volgende voordelen: