- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Den Haag Centrum
- Keuken
- Internationaal, Nederlands, Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Chefs table, Kleine gerechtjes
- Prijsniveau
- Aan de prijs
- Chef
- Ronald van Roon
Calla's heeft sinds 2002 een Michelinster. Toen kookte de bekende Haagse horecaman Marcel van der Kleijn er, nu zwaait chef-kok Ronald van Roon de scepter. Ronald van Roon en Bianca Fellinger hebben de zaak inmiddels overgenomen van Van der Kleijn. Het eten van Calla's wordt bereid vanuit een Franse basis en de koks maken veel gebruik van lokale producten, met groenten en kruiden uit de tuin van het in Wassenaar gelegen Laantje Voorham. Het interieur is stijlvol en klassiek, de wijnen steevast goed. Bij Calla's geniet je in een rustige setting van spijzen en wijnen van topkwaliteit.
Geniet van de volgende voordelen: