- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Den Haag Centrum
- Keuken
- Internationaal, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Pasta, Seafood
- Prijsniveau
- Aan de prijs
In de Nobelstraat vind je sinds 2018 restaurant 6&24. Chef Rik van de Laar staat er in de keuken en zet creatieve, verfijnde en vernieuwende gerechten op tafel. Er worden veelal Nederlandse producten gebruikt van top niveau en dat proef je terug. Zoals langoustine met kombu, spitskool en oranjebloesem of pittige Noordzee krab, met olijven pitjes, passievrucht en ganzenlever. Mede-eigenaresse Saskia de Kuijer schenkt als sommelier een goed glas wijn erbij. Rik vindt het leuk om gasten mee te laten kijken, wat goed kan vanaf de twee tafels pal aan de open keuken. Bij 6 & 24 ben je echt even een avond uit en ontdek je vast en zeker nieuwe bijzondere smaken.
Voor Rik en Saskia is 6 & 24 een droom die uitkomt. Hij werkt al sinds zijn 12e in de keuken en leerde het vak van de beste chefs van Nederland. Zij werkt al 12 jaar in de gastronomie en dat zie je terug; met een big smile ontvangt ze alle gasten en vertelt ze met liefde over de wijnen.
De naam van restaurant 6&24 staat voor iets eigens, namelijk de geboortedata van Saskia & Rik. Zo is deze zaak niet alleen van hoog niveau, maar is het tegelijkertijd ook persoonlijk. Fan van dit restaurant? Bezoek dan eens hun tweede zaak Resumé, waar je aan een prachtige foodbar kunt genieten van een goed glas wijn en verschillende gerechtjes.
Bij 6&24 in de Nobelstraat runnen Rik van de Laar en Saskia de Kuijer sinds 2017 een fijn fine-diningrestaurant. We eten mooie, creatieve gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: