In de podcastserie de Buik Live wordt in talkshowsetting iedere aflevering één belangrijke trend besproken op het gebied van food, drinks en hospitality.
Speciaal voor de lezers van de Buik heeft Thomas Voets van Auberge Jean & Marie een recept beschikbaar gesteld dat jij tijdens Pasen zelf in je keuken kan maken.
Het KHN heeft een protocol opgesteld voor de nieuwe regels voor de horeca in de anderhalve meter economie.
Met Cook like a Chef haal je mooie dinerboxen van sterrenrestaurants in huis, waarbij je zelf nog de finishing touch mag aanbrengen. Kun jij Jonnie Boer, Erik van Loo, Menno Post en Ron Blaauw evenaren?
Ontdek De Plesman: een prachtig hotel in Den Haag met topgastronomie bij Albert & Suus. Een plek voor ontmoeting, goed eten en historie.
HITO gaat het hele jaar door dé hotspot aan het Scheveningse strand worden, met heerlijke Zuid-Europese gerechten, wijnen en een warme sfeer.
Beachclub ZEN in Kijkduin: grillen, yoga en relaxen aan zee. Dé plek voor ontbijt, diner of een geluksmomentje op het strand.
Het beste nieuwe restaurant van Den Haag? Dat bepaal jij! Er kan nu gestemd worden op de Favoriete Nieuwkomer van 2024.
Restaurant CRU in Den Haag wint 'Bistronoom van het Jaar' bij de Gault&Millau Awards 2025, met ambachtelijke gerechten en een gastvrije sfeer.
De Guilty Pleasure Hut in de Zoutmanstraat is het nieuwe pop-uprestaurant van Joris en Trisha. De Buik genoot er van tapas, wijnen en een gezellige sfeer.
Geniet van de volgende voordelen: