FG Restaurant is gevestigd in De Hofbogen. Met de twee Michelinsterren die François Geurds heeft behaald met dit restaurant behoort hij in de haute cuisine tot de absolute top.
In de Keuken van Floris is als het ware een foodlaboratorium. Hier wordt zo circulair mogelijk gekookt en tot in detail nagedacht over oorzaak en gevolg.
Op de Westerkade vind je Zeezout. Een restaurant met geweldige visgerechten, onberispelijke bediening en vooral een prettig Rotterdamse zaak.
Parkheuvel is een icoon. Een grootheid. Een fantastisch restaurant, waar je gruwelijk verwend wordt en waar je je bijzonder welkom voelt.
In deze klassieker voel je je de eeuwige student, De Pijp is pure nostalgie. Eten doe je aan de lange kloostertafels, zij aan zij met je buurman- of vrouw.
Bij CEO Baas van het vlees in Katendrecht serveren ze het beste stukje rund, kalf of varken op Amerikaanse wijze.
Elke week stellen Robbert en Roland een menu samen van bijzondere gerechten. Dit verrassingsmenu is afgestemd op het seizoenaanbod.
Eén restaurant met twee zielen: de kaart van Huson verenigt Europese en Aziatische invloeden, preciezer: Frans en Japans. Mooie gerechten, alles klopt.
H2OTEL biedt een gezellig restaurant met uitzicht op het water. Restaurant FLOATS is een Frans internationaal restaurant met klassiekers in een warme sfeer.
Het Oude Raadhuis is nu 't Ambachthuys. Er wordt Frans gekookt met een mooie balans tussen de oude en de moderne keuken van Frankrijk.
Geniet van de volgende voordelen: