De nieuwste telg van 1NUL8 in het Oude Noorden houdt het midden tussen een Franse bistro en koffiebar, en is van vroeg tot laat open.
De Stoker, geopend door Chef Juriaan de Witte, is een fine-dining restaurant dat Hollandse en Schiedamse trots op het bord brengt in hartje Schiedam.
Bagel Bagel werkt samen met Bakkit voor een pop-up aan de Zwaanshals, waar de jongens Leon en Daniel hun ambachtelijke bagels verkopen.
Wat op Curaçao begon als idee om de lekkerste vleesspiezen te maken, groeide Pincho Garden uit tot succesvol familiebedrijf, zo ook sinds 2025 in Rotterdam.
Waar eerst pannenkoekenhuis De Big zat, opent binnenkort het nieuwe restaurant De Boshut. Een plek middenin het Kralingse bos, om even tot rust te komen.
Tafels gedekt met linnen, goede glazen wijn en uitgebreid eten. Wil je een avondje in de watten gelegd worden, breng dan een bezoek aan The Harbour Club.
Barrels to Bottles: not your average wine store.
Jordy's Bakery verspreidt zijn bakkerijen verder door Rotterdam met een derde vestiging in Kralingen. Een nieuwe zaak mét een nieuwe toevoeging: diner.
Nederlanders zijn de grootste tosti-eters ter wereld, niet gek dat The Tosti Club zich nu ook uitbreidt naar onze havenstad. Laat je naast de klassieker verrassen door bijzondere combi's.
Wijnbar De Avonden is een wijnbar en restaurant waar je terecht kunt voor bijzondere wijnen en ideaal voor borrel of diner met hapjes en kleine maaltijden.
Geniet van de volgende voordelen: