Wijnbar Het Eigendom, gevestigd in een historisch pand op de Witte de Withstraat. Shared dining, goede wijnen en een goede ambiance.
Bij sterrenrestaurant Aan de Zweth in Schipluiden geniet je van de gerechten van chef Justin Koopman in een groene omgeving aan de rand van Rotterdam.
The Tea Lab op de Nieuwe Binnenweg staat voor een theerevolutie: 36 soorten thee en allemaal zonder zakje.
De pizza al taglio van Sugo is een heerlijke lichte (werk)lunch of diner. Het deeg is van spelt-, tarwe- en sojabloem, de toppings komen uit Italië.
De stijl van chef-kok Jan van Dobben van Amarone aan de Meent in Rotterdam, bekroond met één Michelinster, is gebaseerd op de Franse en Japanse keuken.
Bokaal serveert bier en bijpassende spijzen en heeft een flink terras op het Maagd van Hollandplein in Rotterdam, tussen de Pannekoekstraat en Botersloot.
Courzand op Heijplaat is ruim 100 jaar oud. Eten of borrelen is hier een echte Rotterdamse belevenis op een historische plek in de Rotterdamse haven.
Bij De Matroos en het Meisje op Katendrecht bestaat de keuze uit 3, 4, 5 of 6 gangen. Wat je op je bord krijgt, bepaalt de chef.
Bij de Euromast in Rotterdam kun je genieten van internationaal eten. Lunch, high tea, high wine of diner: het kan er met prachtig uitzicht op Rotterdam.
1nul8 op de Meent is dé plek voor de beau monde van Rotterdam. Probeer een plekje op een van de loungestoelen te bemachtigen of neem plaats op het terras.
Geniet van de volgende voordelen: