Bij Joelia* op de kop van het Hilton aan de Coolsingel staat Sofiane Bons in de keuken. Geniet hier van wereldse gerechten en dito ambiance.
In de Keuken van Floris is als het ware een foodlaboratorium. Hier wordt zo circulair mogelijk gekookt en tot in detail nagedacht over oorzaak en gevolg.
Verstopt tussen de ketenrestaurants op de Binnenrotte zit Umami. Je kunt kiezen uit Shared Dining en Menu Gastronomique.
The Tea Lab op de Nieuwe Binnenweg staat voor een theerevolutie: 36 soorten thee en allemaal zonder zakje.
Prijswinnende hamburgerzaak Ter Marsch & Co doet er niet moeilijk over: dit is een plek voor vleeseters, maar de vegan eter kan er ook prima terecht.
Bij Shiki Sushi en Lounge in Prins Alexander kun je volop genieten van sushi.
De stijl van chef-kok Jan van Dobben van Amarone aan de Meent in Rotterdam, bekroond met één Michelinster, is gebaseerd op de Franse en Japanse keuken.
Mevrouw Meijer in Noord doet je denken aan een dorpsrestaurant in een Frans departement. De keuken is even eigenzinnig als de chef.
Een Franse enclave in Nederland: Bistrot Du Bac op Katendrecht. Van stokbrood tot madeleines, van knapperige kropsla tot blije kip.
Gastrobar Hartig is een gezellig familiebedrijf met kwalitatieve, betaalbare hapjes en Kornuit bier van de tap.
Geniet van de volgende voordelen: