Maria en Pepe openen vanaf 9 juli t/m 2 augustus hun pop-up bij OASE, waar ze plantaardig Mexicaans eten, workshops en cocktails verzorgen.
De Raaf van Melvin Oostrum en Mickey Fentross bij Station Noord is een plek waar je kunt hangen, zingen, dansen én spellen spelen en pizza's.
Het Goudase 1983 heeft de stap naar Rotterdam gemaakt: in een ontspannen setting serveren ze koffie en cocktails en alles ertussenin.
Ban Nok is een Thaise bistro aan de Bergselaan waar smaken en herinneringen generaties verbinden met authentieke Thaise gerechten.
Met Mexicaanse cantina's als inspiratiebron, opent Leonardo Vomend in het Groot Handelsgebouw Comedor.
Een van de oudste Turkse restaurants in Rotterdam is een geoliede machine die bijna altijd open is. Je komt er voor de kebab, maar blijft er voor de mezze.
Wijnbar De Avonden is een wijnbar en restaurant waar je terecht kunt voor bijzondere wijnen en ideaal voor borrel of diner met hapjes en kleine maaltijden.
The Oyster Club is een restaurant met chique uitstraling en oogstrelende gerechten. Op het menu zijn voornamelijk vis, schaal- en schelpdieren te vinden.
Bij restaurant Three eet je contemporary Asian Cuisine. Van sushi tot sashimi, van een tartaar van wagyu tot kipspiesjes. Bij Three heb je genoeg keuze.
Vader Kleinjan, een eetcafé in de Oude Haven met een groot terras inclusief historisch uitzicht.
Geniet van de volgende voordelen: