De Rotterdamse Dudok opende zijn deuren in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Op het menu staan drie gangen met keuze uit vlees-, vis- en een vegetarisch gerecht.
Bij Bar Lusconi eet je in een gezellige rode sfeer de Italiaanse keuken van antipasti tot pasta en pizza uit de knalrode houtoven.
Charcuteria in Amsterdam serveert mediterrane charcuterie, tapas en gerechten om te delen in een gezellige sfeer.
Wako Smokehouse is opgezet als smokehouse maar dat moet nog even wachten nu de smashburgers zo’n succes zijn.
Een restaurant en club van de eigenaren van o.a. Bubbels. Hier start je met finedining en gedurende de avond verandert het restaurant langzaam in een club.
Frederieke Bloem heeft een plek gevonden voor Copain in Noord. Hier ligt de nadruk op groenten uit de keuken en zijn de bites echte kunstwerkjes.
In Restaurant Omber in Hotel Tivoli Doelen serveert Sergio Borrego Gomez gerechten met texturen met diverse uitersten.
Bar Basquiat in Amsterdam-Oost is rauw, levendig en altijd in beweging. Kom langs voor koffie, lunch, shared dining en borrels – precies zoals het hoort!
De Biertuin aan het Mercatorplein heeft een groot en wisselend assortiment aan bieren en goed comfort food zonder poespas.
Bij het sfeervolle Moos in West, van de familie Goudvisch, kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel.
Geniet van de volgende voordelen: