Restaurant Eeuwen in het Rosewood waar chef David Ordonez puur kookt met aandacht voor het hele product en traditionele bereidingstechnieken waarbij alleen de smaak telt.
Proef Florentijnse zuurdesem schiacciata met porchetta, gorgonzola of vega Melanzane bij drie populaire locaties in Amsterdam: centrum, De Pijp en Zuidas.
Italiaanse en Spaanse broodcultuur komen samen met Pan con Tomate en de signature Rosèl met guanciale compote, een must-try voor foodlovers.
Trattoria Graziella in Amsterdam serveert klassieke Italiaanse gerechten met een moderne draai in een stijlvolle setting.
De Juwelier is het nieuwste restaurant van de chef-koks Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Het is een à la carte restaurant met de technieken van nu.
In het voormalig Rosa & Rita zit VRR, samen met Stadsbakkerij As. Het restaurant in deze oude loods biedt pure gerechten met veel Hollandse ingrediënten.
Hier proef je de keuken van het hoogste punt van Europa: de Mont Blanc. Genieten maar van de Savoie keuken (Frans-Zwitsers) op topniveau.
Dit is een van de wijnhotspots van Amsterdam, met een wijnbar in het souterrain en een licht restaurant op de beletage, alles aan de Prinsengracht.
Bistro de la Mer*, zoals de naam doet vermoeden draait het bij deze bistro om de zee: van kreeft tot sardine en van tarbot tot garnaal.
De gerechten op de kaart bij Cantina Caliente zijn als een reis door de verschillende delen van Latijns-Amerika.
Geniet van de volgende voordelen: