Op de plek van Silom Thai heeft Bas Huijgens zijn eigen Aziatische droom geopend. Met Chop Chop biedt hij een geheel verzorgde culinaire reis door Azië.
Vermeer heeft een tweede zaak geopend, waarbij de wijncollectie de hoofdrol speelt: Vermeer's Wijnkamer, aan de Zeedijk.
Lolo is een Italiaans restaurant met een extravagant interieur met een combinatie van rijke Italiaanse gerechten en spannende cocktails.
De Juwelier is het nieuwste restaurant van de chef-koks Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Het is een à la carte restaurant met de technieken van nu.
Beeld, muziek en smaken komen samen tijdens een avond Bellezza.
Een restobar waar wijn en lekker, vaak Franse, gerechten op het menu staan in de sfeer van een Frans Cafe met een leuk terras voor de deur.
Dit is een van de wijnhotspots van Amsterdam, met een wijnbar in het souterrain en een licht restaurant op de beletage, alles aan de Prinsengracht.
Brasserie Carstens is terug van weggeweest! Hier geniet je van de farm-to-table gerechten van chef Jeroen Bruisma begeleid door mooie (natuur)wijnen.
Bij WOW CRAB een je seafood boils die direct op je tafel geserveerd worden. Krab, kreeft, mosselen, garnalen; het is er allemaal
Geniet van de volgende voordelen: