Het meest relaxte Michelinster restaurant van Amsterdam. Waar chef Alexander Ioannou op een frans-fusion achtige manier plaatjes van gerechten kookt.
De karavaan route is representatief voor deze menukaart: van Italiaans tot Midden-Oosters, van koffie en ontbijt tot diner of borrel.
Sushi zonder vis saai? Dan heb je de sushi van Plant Based Sushi nog niet geproefd.
Bij alba word je verrast door goed comfort food, met veel gebruik van groenten in een minimalistische, maar knusse zaak. En natuurlijk: natuurwijnen!
Bij Mondi in het recent door Piet Boon gerenoveerde The College Hotel kookt chef Joost Niessen een Caribische Zuid-Amerikaanse fusion stijl.
The Harbour Club is een prachtig restaurant met veel aanzien waar je hip vis kan eten aan het water.
Deze trendy Indiër, biedt een mooie dwarsdoorsnede van de Indiase streetfood cultuur. De zaak is kleurig, de gerechten zijn kruidig (niet te) en betaalbaar.
Restobar Rouhi, gelegen in het historische pand van House of Rituals op het Spui, is dé plek waar je tot rust kan komen voor een lunch, borrel of diner.
Bar Bistro Bureau in een oude IBM-fabriek bij Slotervaart: de plek voor lunch, werk, of ontspanning. Een veelzijdige bestemming net buiten Amsterdam.
Hoogwaardige Aziatische fusion eet je bij Taiko. Bereidt door Schilo van Coevorden in een ongedwongen sfeer.
Geniet van de volgende voordelen: