Trattoria Graziella in Amsterdam serveert klassieke Italiaanse gerechten met een moderne draai in een stijlvolle setting.
Een restobar waar wijn en lekker, vaak Franse, gerechten op het menu staan in de sfeer van een Frans Cafe met een leuk terras voor de deur.
Het meest relaxte Michelinster restaurant van Amsterdam. Waar chef Alexander Ioannou op een frans-fusion achtige manier plaatjes van gerechten kookt.
Kantine voor ontbijt en lunch met herkenbare comfort food gerecht met een 'Oficina twist'.
Restaurant met open vuur op een oude scheepshelling in Noord inclusief een terras met waanzinnig uitzicht op Amsterdam Centraal.
Café is een beetje misleidend voor Modern. Ja, je kunt er een biertje of wijntje drinken maar Modern is meer een licht en groot restaurant en van dezelfde eigenaren als de Goudfazant, hier serveert men een vast menu (vanaf 5 gangen) met veel aandacht voor groenten
Door 74 is een "verstopte" speakeasy cocktailbar in het midden van Amsterdam. Als je de drukte even wil ontsnappen bel Door 74 dan even en laat een voicemail achter of stuur een sms.
Deze kleine zaak draagt al jaren een Michelinster. Bij Lastage draait het om de beste ingrediënten uit de polders, bereid met Franse techniek, op moderne wijze geserveerd.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Domenica serveert de Mediterrane keuken met ook altijd een paar Italiaanse klassiekers. Het terras op de Noordermarkt is in de zomer een van de fijnste plekken van Amsterdam.
Geniet van de volgende voordelen: