De gerechten op de kaart bij Cantina Caliente zijn als een reis door de verschillende delen van Latijns-Amerika.
Catuabar in Oost is een idee van maître Saskia, mixologist Alex en chef Gui. Je kunt hier Zuid-Amerikaanse gerechten kiezen met een cocktail arrangement.
Miami meets Mexico zo kun je de keuken van Calle Ocho het best omschrijven. Je drinkt er pornstar margarita of als je de barman vertrouwd zijn keuze in de leap of faith.
Bij Mondi in het recent door Piet Boon gerenoveerde The College Hotel kookt chef Joost Niessen een Caribische Zuid-Amerikaanse fusion stijl.
Momo serveert fine dining fusion. De plek is, nog steeds na zoveel jaar, een van de hotspots van Amsterdam met
Surinaamse broodjes bij de counter van Tjin zijn klassiekers. Internationale boodschappen zijn aanwezig.
Het Latijns- Amerikaanse restaurant Sal Muera is te vinden in de Jordaan. Op de kaart staan onder andere verschillende ceviche gerechten en streetfood.
Restaurant Selva op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI is een wilde mix van de Mexicaanse en Peruaanse keuken, met uitzicht over stad en Zuidas.
Bij Capetown Socialclub (CTSC) staan elegante gerechten op de kaart met een Zuid-Afrikaans/Internationale touch.
Ooit begonnen als pop-up is Sjefietshe nu een vast onderdeel van de Amsterdamse restaurantscene. Hier eet je niet alleen ceviche maar ook andere fijne visgerechten.
Geniet van de volgende voordelen: