Bij Capetown Socialclub (CTSC) staan elegante gerechten op de kaart met een Zuid-Afrikaans/Internationale touch.
Ooit begonnen als pop-up is Sjefietshe nu een vast onderdeel van de Amsterdamse restaurantscene. Hier eet je niet alleen ceviche maar ook andere fijne visgerechten.
Bij Mondi in het recent door Piet Boon gerenoveerde The College Hotel kookt chef Joost Niessen een Caribische Zuid-Amerikaanse fusion stijl.
Zondigen in de broeierige Zuid-Amerikaanse Jordaan doe je naast druipend rood kaarsvet, met oesters gedrenkt in leache de tigre, toastadas van zwezerik en draft cocktails of natuurwijnen.
Vrolijke en hippe brunchzaak in De Pijp waar je terecht kunt voor uitstekende Braziliaanse koffie en een smakelijke Nieuw-Zeelandse brunch.
Momo serveert fine dining fusion. De plek is, nog steeds na zoveel jaar, een van de hotspots van Amsterdam met
Surinaamse broodjes bij de counter van Tjin zijn klassiekers. Internationale boodschappen zijn aanwezig.
Het Latijns- Amerikaanse restaurant Sal Muera is te vinden in de Jordaan. Op de kaart staan onder andere verschillende ceviche gerechten en streetfood.
Restaurant Selva op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI is een wilde mix van de Mexicaanse en Peruaanse keuken, met uitzicht over stad en Zuidas.
Restaurant Compartir in de Spaarndammerstraat is een sfeervol shared dining restaurant met verrassende gerechtjes vanuit Spanje tot aan het Midden Oosten.
Geniet van de volgende voordelen: