Ervaar tijdloze Franse gerechten met Aziatische twist bij Jasper Videler’s restaurant op de Ceintuurbaan. Sfeervol en modern!
Wiesje Amsterdam: restobar met Duitse wijnen & NL/Frans menu. Geniet voordelig van een heerlijk 3-gangenmenu achter de Overtoom!
Blik Amsterdam: fine dining van Tijn Verstappen & Jacob Jan Boerma. Open vuur, à la carte, groot tuinterras.
Jesse Franzen opent zijn eigen restaurant in Oud-Zuid: Frans georiënteerde keuken met invloeden uit Italië en Spanje, topwijnen en gerijpt vlees.
Chef Michiel van Eerde is na een rondzwerving door de stad terug waar hij ooit is begonnen, de Wibautstraat. In het oude Paroolgebouw waar voorheen Restaurant C heeft gezeten kun je terecht van lunch tot cocktails en diner.
Hier proef je de keuken van het hoogste punt van Europa: de Mont Blanc. Genieten maar van de Savoie keuken (Frans-Zwitsers) op topniveau.
Bij dit new style ‘bruine’ café kun je ‘s ochtends al voor de koffie binnenploffen, lunchen met een lekkere baguette of aan de bar hangen voor wat bites en de uitgebreide selectie (natuur) wijnen.
Bistro de la Mer*, zoals de naam doet vermoeden draait het bij deze bistro om de zee: van kreeft tot sardine en van tarbot tot garnaal.
In Oud-West vind je La Parole, een on-pretentieus Frans 'restaurantje', met klassieke hoogwaardige Franse gerechten voor een toegankelijke prijs.
Een echte farm-to-table ervaring heb je op het Landgoed Rorik waar chefs Kees Elferink en Lenny Ystra gerechten maken met de groenten uit eigen tuin.
Geniet van de volgende voordelen: