Twee sterren kookmagie van chefkok Sidney Schutte die zijn sporen verdiende bij Amber** (Hongkong) en De Librije in Zwolle *** . Samen met sommelier Cas Kratz en maitre Ralph van Hattem zorgt de chef voor gastronomisch spektakel in een tijdloos moderne setting in het Waldorf Astoria Hotel aan de gracht.
Bij Flore, met in de keuken chef Bas van Kranen, staat duurzaam en elegant koken zonder zuivel centraal.
De tiktokkers onder ons smullen van een zaak als Ness. Niet alleen is het eten om je vingers bij af te likken, ook de visuele prikkels zijn er om te liken.
Bij restaurant Vinkeles** in hotel The Dylan Amsterdam krijg je het 'mooiste van het mooiste' geserveerd.
Bij Yamazato ervaar je de Japanse keuken op sterrenniveau. In een typische Japanse sfeer eet je de verfijnde gerechten van Masanori Tomikawa.
Vuurtoreneiland is een afgezonderd restaurant waar je met de boot naartoe gaat. Eenmaal aangekomen geniet je van op open vuur bereide gerechten.
Chef Michael Verboom serveert Franse klassiekers met Aziatische invloeden in het sfeervol ingerichte restaurant Jondani aan de Beethovenstraat.
Van Oost is het finedining restaurant met een Internationaal met de seizoenen wisselend menu met chef Floris van Straalen in de keuken waarbij sommelier Saskia Smeenk zorgt voor spannende passende wijnen of sappen.
Fikissimo, glamour op de Eerste Constantijn Huygensstraat.
Stap in de lift bij het W Hotel het ga direct door naar de rooftop. De W Lounge is een cocktail bar, lounge, en plek wat tot in de nachtelijke uurtjes gezellig is.
Geniet van de volgende voordelen: