Sinds de eeuwwisseling is Vis aan de Schelde een begrip voor iedereen die van vis houdt. Tegenover de Rai is het ook een prima plek voor een (zakelijke) eetafspraak op niveau.
Twee sterren kookmagie van chefkok Sidney Schutte die zijn sporen verdiende bij Amber** (Hongkong) en De Librije in Zwolle *** . Samen met sommelier Cas Kratz en maitre Ralph van Hattem zorgt de chef voor gastronomisch spektakel in een tijdloos moderne setting in het Waldorf Astoria Hotel aan de gracht.
In The Dylan heeft Até zich verscholen: het kleine chef's table restaurant van chef Filip Hanlo. Het minirestaurant heeft maar 6 plaatsen.
Op de 23e verdieping van het Okura hotel vind je Ciel Bleu Restaurant. In deze twee sterrenzaak eet je op je op hoog niveau.
Vuurtoreneiland is een afgezonderd restaurant waar je met de boot naartoe gaat. Eenmaal aangekomen geniet je van op open vuur bereide gerechten.
Stap in de lift bij het W Hotel het ga direct door naar de rooftop. De W Lounge is een cocktail bar, lounge, en plek wat tot in de nachtelijke uurtjes gezellig is.
Bij restaurant Vinkeles** in hotel The Dylan Amsterdam krijg je het 'mooiste van het mooiste' geserveerd.
Ventuno is een skylounge van allure, met heel veel glitter en glamour én mysterieus tintje op de 21e etage met een fantastisch uitzicht over Amsterdam.
Bij Flore, met in de keuken chef Bas van Kranen, staat duurzaam en elegant koken zonder zuivel centraal.
Geniet van de volgende voordelen: