Midden in het centrum van Amsterdam vind je Oriental City op de Oudezijds Voorburgwal. Heb je zin in dim sum, pekingeend of szechuan? Dan ben je hier aan het juiste adres.
Naar Sichuan ga je voor de traditionele bereiding van de Peking eend in een echt Chinese setting aan de Warmoesstraat.
Geniet van ambachtelijk handgetrokken noedels bij Yellow River Lanzhou in Amsterdam. Van rundersoep tot roergebakken noedels, ook om af te halen.
Sichuan Territory is een Chinees restaurant en in de weekendavonden een club bij Garage Noord waar je Chinese wok en bbq-gerechten eet en cocktails drinkt.
Paik's Noodles op het Rokin serveert snelle noedelgerechten uit de Chinees-Koreaanse keuken, geïnspireerd door tv-chef en culinair expert Jong Won Paik.
Nam Kee is sinds 1981 een Kantonees restaurant in Amsterdam op de Zeedijk. Hier zijn de oesters iconisch maar er zijn genoeg andere klassiekers.
Een van de beste plekken in Amsterdam voor goede dim sum.
Hier combineert Cheng Chen, de voormalige chef van Geisha, zijn sushi skills met de populairste gerechten van Azie in een eetcafe (cha-house) achtige setting.
Ontdek allerlei soorten Aziatische gerechten bij Mai Kitchen in Amsterdam. Geniet van verrassende Jianbing, dumplings en meer in een sfeervolle setting.
Sea Palace: iconisch drijvend restaurant in Amsterdam voor authentieke Kantonese specialiteiten en heerlijke dim sum.
Geniet van de volgende voordelen: