- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Nederlands, Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Eigen oogst/kweek
- Prijsniveau
- Wat duurder
Het lijkt haast of je bij chef Bas Bont thuiseet, zo voelt uit eten bij Beulings. Het interieur is recent nog een beetje opgestrakt. Samen met zijn vrouw Lisja die, naast de sommelier van dienst tegelijk, ook de hulp in de keuken is, bestiert hij het restaurant. Hier eet je zijn menu, creatief met verrassende ingrediënten, altijd in het seizoen en veel van eigen (wild)pluk of uit zijn eigen moestuin bij Broek. Waarbij hij altijd wel een bijzondere bereiding of combinatie uit de hoge hoed tovert. De avond begint met zijn eigen gebakken zuurdesem of focaccia met heerlijk geslagen boter. Hier kies je voor een kort of wat langer verblijf met het kleine of meer uitgebreide menu.
Wijn is hier net zo belangrijk als het eten. Zowel Bas als Lisja zijn naast echte wijnliefhebbers ook vinologen. Waarbij Lisja deel uitmaakt van het proefpanel van het gerenommeerde wijnblad Perswijn. Rake wijnparing is hier meer regel dan uitzondering, waarbij niet wordt bezuinigd op de inkoop en lekker gul wordt geschonken.
Bij Beulings heb je het idee bij iemand in de woonkamer te verkeren. Wij gingen bij deze Franse keuken langs om wat te proeven. En dat beviel zeker.
Restaurant Beulings en twee topwijnmaaksters uit het Zuid-Franse Pays d’Oc slaan de handen ineen voor een onvergetelijke female winemakerslunch.
De vierde editie van de Buik Live is dit keer in Amsterdam bij Beulings. Deze parel zal je verrassen door de creativiteit en kunde in de keuken en wijnen.
Lees hier het verslag van de vierde editie van de Buik Live bij Beulings, ons uitverkochte debuut in Amsterdam.
Geniet van de volgende voordelen: