Een nieuwe editie van de Buik Live en dit keer voor het eerst in Amsterdam. De Buik Live bij Beulings vindt plaats op zondag 9 februari en heeft voor deze bijzondere Amsterdamse primeur slechts 24 couverts beschikbaar, dus wees er snel bij. De vierde editie van de Buik Live vindt plaats bij Beulings, een huiskamerrestaurant dat al 17 jaar tot de culinaire top behoort, in een gezellig pand, midden in Amsterdam.
Benieuwd wat je kunt verwachten en hoe je erbij kunt zijn? Lees snel verder voor meer informatie!
Wil je meteen tickets bestellen, klik dan hier.
Heb je je tickets al besteld en zie je ze niet, check dan je spam of neem contact met ons op.
Live meemaken waarover de Buik schrijft
We zijn heel trots onze eerste sessie van ‘de Buik Live’, een serie diners bij bijzondere restaurants, bij Beulings te mogen doen. De Buik Live gaat verder dan een hapje eten. Op de avond kookt de chef exclusief voor ‘de Buik - lezers’ en vertelt over zijn visie op koken, technieken en ingrediënten. Terwijl je het restaurant deelt met alleen fans van de Buik. Bij Beulings, een ‘huiskamer’ restaurant , is het aantal couverts beperkt, slechts 24. Dus op = op.
Er waren eerder al drie uitverkochte edities in Rotterdam. Lees hier over onze eerste editie bij Bar Bù, de tweede editie bij Mangiare en de derde, meest recente editie bij SHIN.
Beulings: het geheimpje van Amsterdam
Petra Possel de culinair recensent van het NRC noemde Beulings ‘Het best bewaarde culinaire geheim van Amsterdam’ en gaf haar hoogste cijfer ooit. Wij van de Buik zijn al jaren fan van het restaurant van chef Bas Bont en sommelier Lisja Bont. Hij is een fervent wildplukker, fermenteerden en creatieve chef. Zij een van de beste sommeliers van Amsterdam en lid van het proefpanel van Perswijn, het wijnblad van Nederland.
Het echtpaar, want dat zijn ze, wisselt nog wel eens van rol. Lisja is naast verantwoordelijk voor de wijn tegelijk soms ook de keukenchef. Terwijl Bas, nu studerend voor vinoloog, ook wel eens een gewaagde fles wijn opentrekt. Verwacht hier spektakel op het bord met verrassende wijn-spijs combinaties in een hele relaxte sfeer.
Live bij Beulings op zondag 9 februari

Nu dus door naar het centrum van Amsterdam voor Beulings. Beulings is het restaurant van chef Bas en sommelier Lisja. Al 17 jaar behoort Beulings bij de culinaire top in Amsterdam, met de klassieke, seizoensgebonden en creatieve gerechten en zorgvuldig gekozen wijnen. Soms een tikkie gewaagd, maar ook hedonistisch. In de keuken leidt het onderbuikgevoel, maar alles wordt gemaakt met kunde en een gevoel voor opbouw. Denk aan gerechten als oesters, paté en croute, tortello di crema, en fazant. Op deze manier blijft Beulings de gasten verrassen en zo zijn we met de Buik Live uitgenodigd om verrast te worden door Bas en Lisja.
Tijdens de Buik Live bij Beulings op zondag 9 februari proeven we de weergave van de nieuwsgierigheid, liefde voor koken en seizoensproducten. Ook vertellen Bas en Lisja meer over hun ondernemersachtergrond en visie. Hiervoor gaan zij tussen de gangen in telkens kort in gesprek met Hans van de Meeberg (hoofdredacteur van de Buik van Amsterdam) en Gijsbregt Brouwer (oprichter van de Buik).
Wat kun je precies verwachten tijdens de Buik Live bij Beulings?

Hoe ziet het programma er precies uit op zondag 9 februari bij Beulings in Amsterdam? We zetten hieronder een voorproefje neer van wat je kunt verwachten.
- Om 18:30 is de binnenloop voor de gasten van de Buik Live, waarna het evenement om 19:00 zal starten;
- Verwacht een smakelijk en prachtig diner van vier gangen, met daarbij brood, water en amuses;
- Lisja zorgt voor een aantal bijpassende wijnen, die iedereen naar wens op glas kan bestellen en voor een aantal bijzondere wijnen die per fles besteld kunnen worden;
- De eigenaren van Beulings, Bas en Lisja, zullen tijdens het diner geïnterviewd worden door de Buik-oprichter Gijsbregt Brouwer en de hoofdredacteur van de Buik van Amsterdam Hans van de Meeberg over hun ondernemersachtergrond en visie;
- Er worden mooie foto's en video's gemaakt van de Buik Live en er volgt een verslag op de kanalen van de Buik van Amsterdam.
Zo ben je er ook bij!

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar en we spreken uit ervaring dat het snel uitverkocht zal zijn. Wees er dus snel bij om verzekerd te zijn van een plekje bij de Buik Live bij Beulings in Amsterdam. Het geheel, inclusief al het bovenstaande (exlusief de wijn), kost €79,50 per persoon.