De Buik Live komt terug: editie 2 is bij Rotterdams icoon Mangiare en staat helemaal in het teken van klassiek Italiaans genieten, achter de schermen inzichten van de Italiaanse keuken en leren van 20 jaar horeca-ondernemerschap. De eerste editie was een groot succes, dus lees snel verder wat je tijdens editie 2 kan verwachten en hoe je erbij kunt zijn.
Wil je meteen tickets bestellen, klik dan hier.
Heb je je tickets al besteld en zie je ze niet, check dan je spam of neem contact met ons op.
Live meemaken waarover de Buik schrijft
Met de Buik Live krijg je de kans om live mee te maken waar wij over schrijven. De experts van de Buik nemen je mee uit eten naar de smakelijkste restaurants van de stad. Daar krijg je een kijkje in de keuken, hoor je de verhalen achter de gerechten & wijnen en proef je zelf hoe bruisend de Rotterdamse foodcultuur is.
Binnenkort volgt de tweede editie van de Buik Live. Na de aftrap van ons eerste live-evenement bij Bar Bù vindt op 24 september de Buik Live plaats bij Mangiare aan de Oldenbarneveltstraat.
Live bij Mangiare op dinsdag 24 september

Deze zomer en dit najaar organiseren we vier de Buik Live evenementen en we hebben op 26 augustus afgetrapt bij Bar Bù met een geweldig diner met vier gangen en heel veel extra's én mooie dranken erbij. Op dinsdag 24 september is de tweede Buik Live bij Mangiare aan de Oldenbarneveltstraat. Bij Mangiare staat vooral het Italiaanse familiegevoel centraal. Denk aan lange tafels, goed gevulde antipasti planken, mooie Italiaanse wijnen en veel meer van la dolce vita.
Mangiare is Italiaans voor 'eten', en duidelijker kan het niet. De zaak is al jaren een vaste waarde in de stad en de gastvrijheid van Aggy en Marlous staat in de hele stad hoog aangeschreven. Tijdens de Buik Live bij Mangiaire duiken we het Italiaanse leven in. We proeven de klassiekers en leren de fijne kneepjes over antipasti, pasta en heel veel ander lekkers. Ook horen we over het ondernemersverhaal achter dit Italiaans-Rotterdamse succes.
Wat kun je precies verwachten bij de Buik Live bij Mangiare?

Hieronder zetten we een voorproefje neer van wat je kunt verwachten op dinsdag 24 september bij Mangiare.
De inloop is vanaf 19:00 uur en om 19:30 start het evenement voor de gasten van de Buik Live en wordt iedereen welkom geheten.
We willen inhoudelijk nog niet te veel vertellen over de avond, maar neem vooral aan dat we van Aggy Kan van alles horen over ondernemen in de Rotterdamse horeca. Ook horen we de do’s en dont's over het bereiden van Italiaanse klassiekers en komen we te weten waarom vers en biologisch eten zo lekker is.
Tijdens het diner interviewt Gijsbregt Brouwer de ondernemers en vertelt hij over de laatste foodtrends.
Er worden mooie foto's en video's gemaakt van de Buik Live en er volgt een verslag op de kanalen van de Buik van Rotterdam.
Er zijn een aantal culinaire verrassingen waarover we nog nu nog niet al te veel kunnen vertellen.
Naast mooie antipastiplanken, inclusief kaas en vleeswaren, krijgen de gasten de bekende pasta Parmezaan, die wordt bereid 'in' de Parmezaan. Ook zijn er goede vegetarische opties. Dit allemaal inclusief bijpassende dranken.
Zo ben je er ook bij!
Er is een beperkt aantal tickets voor deze avond, die zijn hier te bestellen. Het geheel, inclusief al bovenstaande kost €78 per persoon. Tickets zijn voor deze editie per persoon verkrijgbaar. Elk ticket garandeert een plekje aan een tafel. Kom je met een gezelschap van 4? Zorg dan dat je in één keer 4 tickets koopt. Om het Italiaanse familiegevoel te benadrukken, zitten we aan lange tafels bij Mangiare. Dit betekent dat je niet alleen met je eigen gezelschap zit, maar ook de kans hebt om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van een avond vol heerlijk eten en gezelligheid.
Bestel je tickets hier via onze ticketshop.