Bij deze betaalbare yakatori zaak knispert werkelijk alles van de kip op houtskool, van de hartjes tot de dijen en de maagjes.
Hachi betekent acht in het Japans, en vanaf bar Calle ocho (acht in het Spaans) is het precies acht minuten lopen naar de nieuwste cocktailbar Hachi dus. Informatie waar je niet zo veel aan hebt, maar wie van goede cocktails houdt, heeft zeker iets aan Hachi.
Dit is het verhaal van twee Italianen met een voorliefde voor hout, de beste ingrediënten met verhalen die de pizza’s van Olido! maken.
Oud-West heeft zijn eigen Franse bistro. Bij La Parole eet je Parijse bistro-gerechten zoals ze bedoeld zijn: klassiek uitgevoerd, zonder opsmuk.
De Buik ging even kijken bij het nieuwe oude Café De Druif, gelukkig is bijna alles hetzelfde gebleven. Lees snel verder wat er wél veranderd is.
Brasserie Carstens is terug van weggeweest! Hier geniet je van de farm-to-table gerechten van chef Sebastiaan Alferink begeleid door mooie (natuur)wijnen.
Wijnbar Rayleigh & Ramsay lanceerde afgelopen maand met Wine Unplugged een nieuwe app waarmee het tappen van de wijn in de wijnbar nog makkelijker is.
Geen paniek als al je drankjes op zijn na een middagje varen, want Deck in Amsterdam Noord heeft aan de steiger van het terras genoeg plek om aan te meren.
Voor een echte Portugese culinaire avond moet je naar restaurant Arca van sterrenchef Henrique Sá Pessoa, bekend van zijn restaurant Alma** in Lissabon.
Geniet van de volgende voordelen: