Bij Jinja maak je een reis door de keukens van Azië, met chef Mark Jagtenberg. Hier ervaar je het hele continent van gyoza tot garnalen van de Konro.
Dit is een van de wijnhotspots van Amsterdam, met een wijnbar in het souterrain en een licht restaurant op de beletage, alles aan de Prinsengracht.
Bij dit new style ‘bruine’ café kun je ‘s ochtends al voor de koffie binnenploffen, lunchen met een lekkere baguette of aan de bar hangen voor wat bites en de uitgebreide selectie (natuur) wijnen.
Bij KAIA eet je de moderne Griekse Keuken in een ‘Mykonos’ sfeer. Hier geen souvlaki of gyros, maar mooi opgemaakte en gebalanceerde gerechten.
Op vakantie in eigen stad kan altijd bij deze iconische plek in het Vondelpark, uiteraard met het gezin. Je eet en drinkt er (Amsterdamse) klassiekers.
Zondigen in de broeierige Zuid-Amerikaanse Jordaan doe je naast druipend rood kaarsvet, met oesters gedrenkt in leache de tigre, toastadas van zwezerik en draft cocktails of natuurwijnen.
Fuku Ramen is het ramenrestaurant van Jakub en Aleksandra. In de zijstraat van de Linneausstraat eet je ramen met noedels of een uitgebreider chefsmenu.
Bij Soju Bar kan je terecht voor krokante Korean Fried Chicken, Soju en andere Koreaanse gerechten.
De simpele formule van entrecote, friet en sla wordt bij Les Dames in perpectie uitgevoerd. Voor de niet carnivoor serveren ze ook nog sliptongetjes. Het adres voor pre Concertgebouw diner.
Bij Capetown Socialclub (CTSC) staan elegante gerechten op de kaart met een Zuid-Afrikaans/Internationale touch.
Geniet van de volgende voordelen: