Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Café is een beetje misleidend voor Modern. Ja, je kunt er een biertje of wijntje drinken maar Modern is meer een licht en groot restaurant en van dezelfde eigenaren als de Goudfazant, hier serveert men een vast menu (vanaf 5 gangen) met veel aandacht voor groenten
Midden in de binnenstad vind je de sezchuankeuken van FuLu Mandarijn aan het Rokin. Hou je niet van pittig eten? Let dan goed op het aantal pepertjes onder elk gerecht.
Brecht is een huiskamercafe in Berlijnse stijl met een uitgebreide Duitse bierselectie, barbites en wat kleine gerechten.
La Perla staat bekend om de pizza’s uit de houtoven. Maar je kunt hier ook prima terecht voor een lunch met een salade, Italiaans belegd broodje of pasta.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Het restaurant van Michael Wolf serveert verfijnde gerechten in de vorm van verschillende steeds wisselende menu’s.
Toscanini is een traditioneel Italiaans restaurant in het centrum. Met lokale producten maken zij gerechten die de Italiaanse keuken respecteren.
Zuurdesembroodjes tijdens de lunch en zuurdesem pizza in de avond voor of na de bios met natuurlijke wijn van hun eigen Italiaanse wijngaard.
Het teppanyakirestaurant Sazanka is te vinden in Hotel Okura in de Pijp. In het restaurant met één Michelinster is het eten van de grill een luxueuze ervaring.
Geniet van de volgende voordelen: