Dit is een van de wijnhotspots van Amsterdam, met een wijnbar in het souterrain en een licht restaurant op de beletage, alles aan de Prinsengracht.
Brasserie Carstens is terug van weggeweest! Hier geniet je van de farm-to-table gerechten van chef Jeroen Bruisma begeleid door mooie (natuur)wijnen.
De nieuwe zaak van Xander Waller en chef Rients de Jong in kookt betaalbaar en met de seizoenen mee in een verlichte grote ruimte waar je ook aan de betonnen bar kunt ploffen voor een bite met een glas (natuur)wijn.
In een van de meest bijzondere gebouwen aan de Zuidas, The Valley, vind je restaurant Nela. Een restaurant van de Internationale chefs Hari Shetty en Ori Geller (o.a. ex Nobu, The Duchess en Mr Porter) met koken op open vuur en alles in pure vorm van de ingrediënten tot de aankleding.
Bij Bak staat lokaal en seizoensgebonden voorop waarbij een ruime selectie (natuur)wijnen en sappen wordt geboden.
Het culinaire geheim van Amsterdam zit verstopt in een zijstraatje tussen de Herengracht en Singel. In dit kleine restaurant is chef en fervente wildplukker Bas Bont zeer creatief in de keuken terwijl zijn vrouw Lisja voor top wijn-spijs combinaties zorgt.
Kaagman en Kortekaas is zo'n zaak waar je je gewoon moet overgeven en erop vertrouwen dat wat ze op tafel zetten gewoon erg goed en erg lekker is.
Bij Vermeer kookt chef Baquero Garces met focus op reductie en pure smaken. Dutch Cuisine, farm-to-table en wijnen uit magnums staan centraal.
Toscanini is een traditioneel Italiaans restaurant in het centrum. Met lokale producten maken zij gerechten die de Italiaanse keuken respecteren.
Domenica serveert de Mediterrane keuken met ook altijd een paar Italiaanse klassiekers. Het terras op de Noordermarkt is in de zomer een van de fijnste plekken van Amsterdam.
Geniet van de volgende voordelen: