Er zijn plekken waar je aan tafel schuift en nét dat beetje extra krijgt. Een amuse van het huis, een goed glas bij je gerecht, een chef die je even toespreekt. Niet omdat je op de juiste naam hebt gereserveerd, maar omdat je lid bent van Club de Buik. Club de Buik biedt nog veel meer: ons prachtige papieren de Buik Magazine, elke maand een premium nieuwsbrief, als eerste inschrijven voor de Buik Live én minimaal vier keer per jaar een culinaire verrassing.
Meteen lid worden: klik hier.
Meer weten over alle voordelen van Club de Buik, lees hieronder verder.
Meer dan 500 leden gingen je voor

Club de Buik is er voor mensen die graag uit eten gaan, nieuwsgierig zijn naar nieuwe plekken en net wat dieper willen duiken in de culinaire wereld van de stad. Inmiddels zijn we met meer dan 500 leden en dat aantal groeit elke week.
Voor €36 per jaar (dat is maar €3 per maand) krijg je toegang tot extra’s die niet op de kaart staan. Denk aan een extra gerecht bij je diner, een welkomstdrankje, een kijkje in de keuken, ons magazine, de maandelijkse premium nieuwsbrief en voorrang bij onze live events bij een nieuwe 'hotspot' of 'hidden gem', zie hoofdfoto: een letterlijk kijkje in de keuken van Restaurant Beulings tijdens de Buik Live.
Dankzij de premium nieuwsbrief weet ik meteen waar ik ga eten in Antwerpen.een van de 500 leden
Voorproeven, voorrang, voordeel
Leden krijgen exclusieve tips in onze vier steden, maar ook daarbuiten, krijgen voorrang bij onze live evenementen en krijgen als eerste ons prachtige papieren magazine toegestuurd. Dat komt bovenop de culinaire extra's bij leden van de Garde én de mooie gastronomische prijzen onder de noemer 'culinaire verrassingen.
Je steunt daarmee ook ons werk: het maken van culinaire journalistiek in jouw stad.
De Buik Magazine: serieus goede tip voor serieus goede foodtips.Ron Simpson
Alle voordelen van Club de Buik op een rij
In het kort krijg je de volgende vijf voordelen:
- iedere maand een premium insider nieuwsbrief met boordevol unieke tips en verhalen die niet op de Buik te lezen zijn;
- gratis culinaire extra’s bij onze leden van de Garde van de Buik;
- als eerste de kans om een plek te reserveren bij onze smakelijke (en altijd uitverkochte) live-events, zoals de Buik Live;
- culinaire verrassingen en winacties speciaal voor onze leden en
- altijd als eerste een exemplaar van het papieren de Buik Magazine.
En dat voor maar 36 euro per jaar.
Sluit je aan

Club de Buik is veel meer dan een premium nieuwsbrief of kortingssite. Het is een club voor mensen die houden van goed eten, gastvrijheid en verhalen met smaak. Hoor je daar graag bij? Word lid en geniet van alle voordelen.